Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Fury má problém so zahájením lniciatívy Avengers, keď začne ísť sériový vrah po kandidátoch. (Disney+)

Recenze (37)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda. Přesně tohle jsem si představoval, když byl seriál poprvé oznámen. Navíc Loki nikdy nebyl víc cool a to už je co říct. "Such insolence will not be tolerated. And your planet will be taken as retribution." Ps: Oceňuji zakomponování motivů z Neuvěřitelného Hulka, jelikož Marvel doteď úspěšně předstíral, že neexistuje. A ten kompromis mezi vzhledem Nortona a Rufalla byl k popukání :d "You have until the next rise of Midgard's sun to deliver my brother's assassin, or I will reduce this planet to ash and ice." ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět je ukázáno, že vymanit se z tradičního schématu filmů o superhrdinech je pro snímek přínosné. Využití reálií a možností světa mcu je kreativní a postupná vybíječka Avengerů je pro mne jako člověka, který si více užije Nicka Furyho, Natashu, Johna Walkera nebo Coulsona než nějaké Iron-many, velice uspokojivá. Zároveň jde o ostrý důkaz, jak jednoduše by šlo vyřešit mnoho konfliktů v originálních filmech, kdyby se od nich vyžadovala i logika - nyní mluvím hlavně o Pymovi a jeho neomezených možnostech zabití Thanose a mnohých dalších. V závěru epizody mě velmi bavila spolupráce Lokiho a Nicka Furyho, něčeho obdobného bych se rád dočkal i v hraných filmech. ()

Reklama

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co kdyby svět ztratil nejmocnější hrdiny? Tak tento díl už byl opravdu masterpiece. Oproti předešlým dvěma dílům, které šli spíše komediální cestou typu: „naházíme tam co nejvíce postav uděláme NEvtipné a trapné vtipy a momenty, no a ono to nějak dopadne“, tento díl byl spíše detektivka, ve které se tvůrci nebáli zabíjet (ostatně jak už název napovídá). A bylo to dobře. Tvůrci ve mně dokázali vyvolat stoprocentní pozornost a zabavit tak, že jsem se ani jedinkrát nemusel podívat na hodinky. Po prvních dvou dílech, které mě absolutně nebavily, jsem si opravdu myslel, že se na seriál vykašlu. Ale jsem rád, že jsem to neudělal. A jsem také rád za to, jakým směrem tvůrci v tomto díle šli a cítím se naprosto spokojen. I ten konec byl takový jaký jsem si představoval. Prostě bez toho, aniž bych něco z příběhu nevyzradil nemám co víc dodat. 9/10 ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda What If...? nám ponúkla iný Marvel, než sme zvyknutí. Detektívne vyšetrovanie je pre nás v rámci MCU niečím celkom novým. A ja som si to užil. Atmosféra skvelá. Dramatickosť tiež. Nick Fury v hlavnej úlohe výborný. Od záverečného odhalenia som čakal trochu viac ako len osobnú pomstu, ale ok. Zrážajú tomu však nohy niektoré úplne nedotiahnuté časti príbehu a otrasný nevtipný detinský "humor". P.S.: Konečne MCU potvrdilo, že The Incredible Hulk je stále jeho pevnou súčasťou.😄 ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil som sa. Nová epizóda nám predstavila zaujímavý dej o tom, že sa Nickovi celý jeho plán o iniciatíve Avengers rozpadne pod rukami. Dej ktorý síce nie je tak odviazaný ako predchádzajúci diel, ale aj tak nám dobre ukazuje šialené možnosti paralelných vesmírov. Avšak dúfam, že ďalšie epizódy budú viac odvážnejšie a napínavejšie, pretože ak to takto pôjde ďalej, tak sa po chvíli začnem nudiť. 7/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Každá replika, kterou vysloví Tony Stark, Clint Barton a agent Coulson těsně před příchodem Yellow Jacketa, jsou doslovně převzaté z filmů Iron Man 2 (2010) a Thor (2011). (Kubaaa97)
  • Epizoda byla inspirována komiksem „Fury's Big Week“ vydaným v roce 2012, který sloužil jako pojítko pro první fázi MCU, a je v něm vysvětleno, jak se události filmů Iron Man 2 (2010), Neuvěřitelný Hulk (2008) a Thor (2011) odehrávají ve stejném čase. (NiWi)

Reklama

Reklama