Reklama

Reklama

Mesiáš zla

(neoficiální název)
  • USA Messiah of Evil (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena sa vydá hľadať svojho zmiznutého otca, ktorý sa živí ako umelec. Jej cesta ju zavedie do podivného kalifornského prímorského mestečka, ktoré je centrom tajomného kultu nemŕtvych. Stratený otec v okamihu prestáva byť jej najväčším problémom. Podarí sa jej z prekliateho miesta uniknúť? (misterz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Artový horor budující slibnou atmosféru přímořského, vylidněného městečka, v němž se odehrává cosi podivného. Možná více, než samotné řádění jakéhosi pošahaného kanibalského kultu, na mě zapůsobily dekorace, kulisy a malby, jimiž byl vyzdoben ústřední byt. To mi zároveň přišlo jako snad ta jediná věc, která dokázala vzbuzovat něco jako strach. Až na pár strašidelných scén (moment v kině je pretty scary) Messiah of Evil jako celek nedokáže ani tak pořádně vyděsit, jako spíš navodit zvláštní atmosféru se znepokojivými výjevy. Film mi hodně připomínal francouzský zapomenutý hororový klenot La nuit de la mort (1980), který jsem viděla dříve. Podobné téma. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Až absurdně značná absence logiky v tom, co postavy říkají a jak se chovají, musela být snad tvůrčím záměrem. Rozhodně tím je dost podpořena silná snová atmosféra. Po audiovizuální stránce (velmi mrazivá hudba ve spojení s pestrobarevným provedením a zvláštním střihem) je Messiah of Evil na špičkové úrovni. Jen škoda toho víceméně prostinkého děje bez větších překvapení. Jinak palec nahoru. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ještě než Huyck natočil film mého dětsví Kačera Howarda, začínal docela tajemným hororem. A teda ten mě nijak moc nevzal. Messiah of evil je poměrně originální film, kterej má dobrý scénář a i výborný herce ale bohužel je to celý takový o ničem. Film se až moc táhne a občas působí celkem komicky. Nicméně na jedno zkouknutí to ujde, ale není to nic na co budu vzpomínat v dobrém. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vskutku zvláštní a celkem originálně pojatej hororovej kousek kterej nabídne pár opravdu napínavejch a atmosferickejch scén. I tak se ale nemůžu ubránit mírnýmu zklamání. Dle hodnocení a pochvalných komentářů mých hororových kolegů jsem od snímku čekal asi ještě o trochu víc. Za podívání ale rozhodně stojí. Film má jen 108hodnocení. Lepší 3hvězdy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, správně! Zapomenutý klenot! A rozhodně by si zasloužil nějaký ten offiko remastr, než je tomu dosud. Taková USA "zombárna", která je fakt zvláštně pojatá, má originální námět, úžasné prostředí a dokonalou atmosféru!! To že zombárna vykazuje atmosféru gialla a to ještě v USA filmu jde asi s těží pobrat, ale kdo shlídne film, dá mi asi zapravdu!! Škoda nedotažených goreefektů, ale i tak ... tohle tomu filmu vyjímečně odpustím, je to fakt nářez!! A překvapení!! ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama