Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

Campbell 

všechny recenze uživatele

A já říkám JO! Psí vojáci na mě zautočily pře pár lety naprosto nepřipraveně, a já si ten film zamiloval. MArshall ukazuje svůj talent(I když popravdě Pád do tmy se mi moc nelíbil), a ukazuje že se máme v budoucnu na co těšit. PS: Dříve se psalo o dvojce Dog soldiers: Flash meat, neví o tom někdo něco?:-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nevidel som veľa werewolf-horrorov, ale "Dog Soldiers" sú určite tým najstupidnejším filmom s týmto zameraním. Profesionálna vojenská jednotka, ktorej členovia sa však správajú ako partia teplých skautov, čelí útoku niečoho, o čom ma chceli autori tejto sračky presvedčiť, že sú vlkodlaci. Pane Bože, a tie dialógy! Čo veta, to nebetyčná sprostosť. Ďalší majstrovsky sfušovaný horror z anglickej produkcie. * ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Decentní horůrek okořeněný řadou ohodnocení není ale nic zvláštního, nebo jedinečného, jak by na první pohled mohlo vypadat, ale taky nemuselo, protože zdejší hodnocení to jenom potvrzuje. Pro mě je to čistý průměr, čistý nechutný, krvavý průměr. Psí vojáci možná jsou horor, který si postupně brousí atmosféru na diváka, ale co od něj především čekat. Především teda lekací scény, kopy psů, kteří mají krev u držky, kteří by rádi do něčeho zakously, a to se jim také v tomto filmu podaří. Možná je to po příběhové stránce velký nesmysl a hodně nijaký, neočekávaný inovativní průběh, ale furt to účel hororu docela plní. Ale jak už vím, zlá tajuplná atmosféra vyvolávající strach se může konat i jinak, než nechutným kapáním krve všude kde se dá, jen aby divák měl strach viz. třeba Znamení ve zdi. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie najhoršie, ale Neil Marshall mal tú skutočnú bombu ešte len pred sebou (Pád do tmy). Vlkolaci sú nakrútení podľa hesla "za málo peňazí málo muziky", takže sa ledabolo vynárajú z tmy nočnej Škótskej vrchoviny v tak bleskovom tempe, že nemáte šancu užiť si ich (pri "úrovni" ich spracovania by som povedal, že mohli - a mali - byť ukazované EŠTE menej). Nepomáha tomu (skôr naopak) ani biedne herecké obsadenie, z ktorého zaujme snáď len frajer Sean Pertwee. Fanúšikov žánru asi potešia hardcore krvavé výjavy (ťahanie čriev), ale gore ešte horor dobrým automaticky nerobí, také ľahké to veru naozaj nie je. I tak ale režisér stvoril dobrú atmosféru temných lesov, kde síce zopár ľudí váš krik počuje, ale rozhodne vám nepomôže. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nemiluji horrory, ale " darovanému koni se na zuby nekoukej". Jenže já se koukla a smíchy jsem se mohla uválet ! Takovou pitomost jsem opravdu nečekala ! Režisér Neil Marshall musel mít opravdu "pracovní nouzi" ve formě scénářů, protože takovou stupiditu natočit a vrazit do toho peníze, to chce pořádný kus odvahy. Nebudu film hodnotit, tady není ani co. Jestliže mohu něco obdivovat, pak herce SEANA PERTWEEHO, že takovou přiblblou úlohu přijal. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Postava Seana Pertweeho "Sgt. Harry G. Wells" je pojmenována po spisovateli H.G. Wellsovi. (Chatterer)
  • Jason Statham bol pôvodne plánovaný do role Coopera, ale v poslednej chvíli vycúval z projektu, aby mohol hrať vo filme Ghosts of Mars režiséra Johna Carpentera. (Nekrofil)
  • Po svojom vydaní bol tento film dlhý čas najsledovanejším filmom medzi britskými vojakmi v Afganistane a Iraku. (beso74)

Reklama

Reklama