Reklama

Reklama

VOD (1)

Stačí jeden týden a život se Colinovi změní od základu. Colin byl dosud spokojený muž. Vlastní obchod se smíšeným zbožím, je majitel pěkného domku, jeho velkým koníčkem jsou šipky, které i hraje za místní šipkařský tým, a je šťastně ženatý se Sandrou. Ale právě Sandra je mu nevěrná s jeho kamarádem a vedoucím šipkařského týmu Jeffem, a to Colin neunese. Je vyhozen ze šipkařského týmu, a druhý den zbytek týmu včetně Sandry odjíždí do Blackpoolu na celorepublikový turnaj v šipkách. Colin se rozhodne, že do Blackpoolu odjede také a pokusí se získat Sandru zpátky. A tak se vydává na své motorce na cestu, při níž ho čekají nová setkání, nové zážitky, a hlavně možnost utřídit si své myšlenky a poznat, co vlastně chce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

mandlova 

všechny recenze uživatele

hmmm.....opět překvapení na ČT2 - takovéto filmy mne baví - náhodou přepnu, zaujme mne obraz a už nepustí :) nejhezčí scéna byla, když si Colin kupoval novou motorku a my neviděli vysoce postavenou kamerou neviděli, kterou že si to vlastně vybral, ale určitě nejen já, ale většina diváků pochopila, jaký model to bude :-D ()

campix 

všechny recenze uživatele

Michael Sheen jako klasický maloměstský dobromyslný hlupáček, se kterým si život a jeho okolí dělá, co chce. Pod tíhou posledních událostí se vydává na solo roadtrip do Blackpoolu na celorepublikový turnaj v šipkách, i když už není členem místního týmu. Cestou potkává rozličné charaktery a vzhledem k jeho naturelu si ho všichni oblíbí. Čistě sladkobolná romantická komedie a příjemně plynoucí feel good film, který tak nějak profrčí. Sice hodně příjemně, ale pouze prošumí a zůstane jenom příjemná pachuť. Nic, co by ve mě zanechalo nějaký hlubší dojem. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jestli něco žeru na divání se na filmy, tak když naprosto nevím do čeho jdu a pak ten filmovej neználek způsobí že se cítím strašně skvěle. Nádherný netuctový konec a příběhům, kde jedna cesta dokáže změnit člověka, jeho priority a způsob dosavadního života se nikdy nevyhýbám protože v sobě mívají mnoho emocí a mnoho pravdovna a Krajina v srdci tohle všechno v míře himalajské, takže není co řešit, je to plná palba a doufání, že tenhel film snad ještě někdy tv uvede. "Chci vědět co na mně dalším rohem." ()

waits 

všechny recenze uživatele

Výborný rozjezd, humor, který na člověka nemrká, aby věděl, kdy se má smát (scénka s kartáčkem). Pár slabších momentů se najde (při vypraveni historky ekologovi připomíná hlavní hrdina az nepříjemně mr Beana),ale to filmu mávnutím ruky odpustím.. Collin se prostě vydal do světa, aby zjistil, že se dá žít jinak než posedávat v trafice v provinčním městečku a nechat si piglovat ženu od jednhoo ze svých pseudokamarádů. Jeslipak bude štastnější? No, to si pište! Nezávislé filmy na čt 2 jsou už několik let vybirány velmi dobře, letošní americké nezávislé léto není výjimkou. Se vší úctou k blockbusterům, kterým se občas podaří přikovat mě svým tempem do sedačky kina, jen u standardné vyprávěného příběhu bez rychlých střihů a letajicich kamer nemám ani na chvilku pocit, že nesleduji film, ale že mi někdo vypravi opravdickou historku ze života. Vic takových filmů! ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Jak se říká: ,,ten je tak hodnej, až je blbej“ zde Colin naplňuje do písmene. To, že ho manželka podvedla, bylo pro něj paradoxně tím největším štěstím co ho potkalo. Za zmínku stojí představitel hlavní role Michael Sheen, který mi dokázal, že zahraje dobře cokoliv. Zatímco v Prokletém klubu byl na přes držku, tady by mu jeden dal korunu. Nevím zda se ke snímku budu vracet, natolik mne neoslnil, ale určitě stojí za zhlédnutí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama