foto

Alan Williams

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Byl jsem doma, ale...
Keepsake
2016 Proti vlastní krvi
2012 Run for Your Wife
2010 Londýnský gangster
Pulse (TV film)
2007 Grow Your Own
2005 A Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets (TV film)
Derailed (TV film)
Panenská královna (TV film)
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
Život a smrt Petera Sellerse
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
Rozverná mládež
2002 Krajina srdce
Sirens (TV film)
Všechno nebo nic
1999 Elephant Juice
1998 Among Giants
Getting Hurt (TV film)
The Scold's Bridle (TV film)
1996 The Cockroach That Ate Cincinnati
1994 Darling Family, The

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
Vichnaya Pamyat (E05)
Open Wide, O Earth (E03)
Please Remain Calm (E02)
Otec Brown (TV seriál)
Ledová past (S07E05)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Pomsta kavky (S06E02)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Rukojeť lepidopterologa (S05E09)
2016 Koruna (TV seriál)
Scientia potentia est (S01E07)
2015 SunTrap (TV seriál)
The Coroner (TV seriál)
Capsized (S01E06)
2013 The Guilty (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 2 (S01E02)
Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E05)
2012 Starlings (TV seriál)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vera (TV seriál)
Telling Tales (S01E02)
Luther (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Doktor Martin (TV seriál)
Kočky a žraloci (S05E07)
Vzpomeň si na mě (S05E05)
Shameless (TV seriál)
Sickness and Health (S08E10)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nový úsvit (S14E05)
2009 Personal Affairs (TV seriál)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S07E07)
2007 Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Bitva u Philippi (S02E06)
další epizody (4)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Serious and Organised (TV seriál)
2002 Paradise Heights (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Stíny vystupují (S01E02)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Badger (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2000 Vinyl

Divadelní záznam

2015 As You Like It (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 The Cockroach That Ate Cincinnati - scénář, divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky