foto

Joe Dempsie

  • nar. 22.6.1987 (29 let)
    Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Joseph pochází z Liverpoolu, kde se také narodil. Josephova kariéra začala účastí na hereckém workshopu. Poté se začal o herectví více zajímat.

Jeho herecká kariéra začala úspěšným castingem na epizodní roli Leona v nepříliš úspěšném seriálu PEAK PRACTICE. Další epizodní role na sebe nenechala dlouho čekat v roce 2000 se mihnul v prvním dílu první série bristkého seriálu DOCTORS. Dva roky naté se v seriálu objevil podruhé. V mezičase hrál ještě v jedom díle SWEET MEDICINE.

Na větší roli si Joseph musel počkat až do roku 2007, kdy úspěšně absolvoval casting do serálu SKINS, ve kterém ztvárnil postavu Chrise, velmi citlivého teenagera závislého na pilulkách. Chris se v seriálu objevoval po dvě série, potom zde, v důsledku dějových okolností, skončil.

Další důležitější role následovala v roce 2010, kdy se na obrazovkách objevil v roli Higgyho v 1 & 3 epizodě seriálu THIS IS ENGLAND '86. Joseph má za sebou i pár filmových zkušeností například roli Craiga ve filmu KRAJINA SRDCE.

Joseph je zároveň velkým fanouškem fotbalového klubu Nottingham Forest, díky svému "Ultras fanouškovství" se mihnul v fotbalové show SOCCER AM, kde měl na sobě fanouškovské tričko.

Jiří "jjjura" Blaha

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ellen (TV film)
2015 Dokud nás smrt nerozdělí
The Gamechangers (TV film)
2014 Monsters - Temný kontinent
2009 Prokletý klub
2003 One for the Road
2002 Krajina srdce

TV seriály

2016 Murder (TV seriál)
One of Us (TV seriál)
2015 This Is England '90 (TV seriál)
2014 Nové světy (TV seriál)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Druzí synové (S03E08)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
další epizody (8)
Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Light Falls (E02)
The Hollow Shore (E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Duch Harrenhalu (S02E05)
další epizody (7)
2011 Fades, The (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Mrzáci, bastardi a zlámané věci (S01E04)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Doktorova dcera (S04E06)
2007 Skins (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace