Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 1 (1997) (série)


Cartman dostává anální sondu (S01E01)

(epizoda)
  • USA Cartman Gets an Anal Probe

Cartman má podivný sen, že je unesen mimozemskými vetřelci, kteří s ním hrubě zacházejí. Nedochází mu, že to není sen, ale realita… (Netflix)

Recenze (15)

eMSiKi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meow. Ne číčo, to je můj dortík. Meow. Mamí, ta kočka je robertek! Tak to musí kočička dneska spát s maminkou. Tak přesně tady začal ten nejlepší kreslený seriál všech dob. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak, zavedením sondy do Cartmanovej prdele, začal seriál na ktorom vyrástla jedna generácia teenagerov. Milé nostalgické spomienky, seriál dokáže pobaviť aj po rokoch, aj keď v tejto časti sa spieva pričasto. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Cartman má podivný sen s mimozemšťanmi, ktorý sa nakoniec pretaví do reality. Podivné veci v mestečku ozaj majú na svedomí Alieni. Keny to schytal a Cartmen s 30m satelitom z prdele sa na to vysral a šiel domov. Prevedenie: Prvá z častí, ktorá odštartovala Americký fenomén. Nič to nemení na tom, že ja som na tom nič prevratné nevidel. Ale skúsim sa prekúsať ešte nijakými časťami než nad tým zlomím palicu. 55% ()

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové postavy: Eric Cartman, Kyle Broflovski, Stan Marsh, Kenny McCormick, Ike, Šéf, paní Crabtreeová, pan Barbrady, pan Denkins, pan Garrison, pan Klobouk, Wendy Testaburgrová, paní Cartmenová, Číča 100% ()

Reklama

Reklama