Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mladá rebelka Nimue, která má tajemné schopnosti a legendární meč, spojí síly s okouzlujícím žoldákem Artušem a společně se vydají zachránit její lid. (Netflix)

Recenze uživatele misterz k tomuto seriálu (1)

Nimue (2020) (E01) 

Úplne proti mojim zásadám ohodnotím jeden diel seriálu, pretože viem, že ďalej pozerať nebudem. Je to škoda, pretože niečo na túto tému a z tohto obdobia mám veľmi rád. Len na môj vkus to už je až príliš strelené, politicky korektné a hlavne detinské. To tam poletujú nejaké stromové víly, Artuš je mulat a potom tam sú nejakí červení, ktorí akoby prišli z vrcholného stredoveku.... Keby aspoň to zabíjanie bolo normálne. Ale to je len také pohladkanie mečom. A prostredie je až moc uhladené. K tomu tie žvásty o nejakých duchovných či čo, už som aj zabudol ako sa volali. No proste guláš všetkého možného, taká nanicovatá zmeska pre znudených teenegerov, ktorá nielenže nebaví, ale aj irituje. Na hranici odpadu. ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Reklama

Reklama