Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mladá rebelka Nimue, která má tajemné schopnosti a legendární meč, spojí síly s okouzlujícím žoldákem Artušem a společně se vydají zachránit její lid. (Netflix)

Recenze uživatele Remivsremi k tomuto seriálu (2)

Nimue (2020) (E01) 

Klasická úvodní epizoda, která chce představit základní prvky a hlavní představitelé. Ale vše bylo tak hrozně mdlé, unylé a nezáživné. Postavy jsou jednorozměrné, nemají jak vás zaujmout, jsou dost generičtí a jen tak někdo vám neuvízne v paměti. Ke konci epizody se to ještě zhoršovalo. Nějaká návaznost scén šla do kytek, sekání vlků bylo kýčovité a tupé. Budu se hodně přemlouvat k další části a to je po úvod sakra problém. ()

Prokletá (2020) (E02) 

Seriál se snaží tvářit dospěle (proto se stále vyskytuje dekapitace veškeré fauny s řádně explicitním zobrazením), ale ten scénář je neúnosně jednoduchý, hloupoučký, nesourodý. Pořad se jenom skáče z jedné scény do druhé. Bez citu pro nějakou přirozenou soudržnost, návaznost. Je to čirá esence amatérismu. Prokousat se epizodou je nezábavné, bezcílné bloudění po kterém budete cítit prázdnotu a vztek. PS: ty animované přechody mě vytáčejí do nepříčetnosti. ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Reklama

Reklama