Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý golfový profesionál, dnes outsider, Roy "Cink" McAvoy (Kevin Costner), je majitelem zanedbaného golfového hřiště u městečka Salem v Texasu. Tam se přistěhuje psychoterapeutka Molly Griswoldová (Rene Russo), která si tu zařídí praxi. Roye požádá o hodiny golfu, a ten ji ukáže nejen základy hry, ale i svou životní filozofii. Roy se před lety vzdal profesionální kariéry a žije na hranici nouze v obytném přívěsu se svým kamarádem a zaměstnancem Romeem (Cheech Marin). S podporou sympatické a půvabné ženy i svých svérázných kamarádů se Cink rozhodne vrátit se do světa špičkového golfu a dokázat, že už není odepsaná nula. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Sladké, laciné, nudné, trapně dlouhé. . Nic moc, budu upřímná. Děj tuctový, přišla jsem asi o 15 minut filmu a nijak mě nepřekvapila změna v ději. Takové laciné to bylo. Romanticky přeslazené, až se mi chtělo zvracet (a že jsem zrovna v milostném rozpuku), Costner co by lamač srdcí mě nikdy neuchvátil, vtípky byly nudné, triky a soustředěné pohledy taky takové zřetelně nahrané. Já vám nevím, fakt nic moc, na sobotní večer, bych si asi vybrala lepší film. ..přebrali si ženský a pořád jsou přátelé.. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sice jsem nerozuměla ani slovu a veškeré golfové termity šly totálně mimo mě, ale pokud jsem dobře pochopila, musel dostat míček přes ten rybník. Jo a musel být pod parou. A vzít si Birdie. Kdo je vlastně Birdie? No drama jak víno, přátelé. Naprostá spokojenost s vývojem děje, jelikož mé skálopevné přesvědčení jasně předvídatelného konce bylo zcela přečůráno. Tato milá komedie do detailu splnila svůj účel. Nemám nic pro ti ničemu. Kevin takový, jak ho známe, Cheech jako kedy fakt miloušký, dohromady s partou přátel odněkud z nikud tvořili sympatický celek. Kdybych teď nemířila do postele, tak bych se usmívala ještě půl dne. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší film o golfe. Nie je to síce až tak veľká pochvala, ale to nevadí. Pretože tento film si zaslúži Vašu pozornosť. Kevin Costner tu nepôsobí ako vo väčšine svojich filmov, ale ako skutočná postava. A to isté sa dá povedať aj o ostatných zúčastnených. Vznikla tu taková náhodná chémia, ktorá dáva tomuto filmu punc ľahkosti, uvoľnenosti. Príjemne strávená dvojhodinovka na zelenom pažite. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

nech rozmýšľam ako rozmýšľam tak ma nenapadá jediný film od rona sheltona, ktorý by bol aspoň trochu zaujímavý. zelený svet je toho ďalším dôkazom. nudná romanca (alebo to je športový film o golfe?) s otrasnou russovou a nevýrazným costnerom, ale ak máte radi golf tak sa vám to možno (ale iba možno!) bude páčiť. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Takže, už jsem viděl, film o americkém fotbalu, evropském fotbalu, basketbalu, hokeji, a teď přidávám i golf. Z těch sportovních drama/komedií, mě tento přišel asi nejlepší. Jak píše golfista, je takový uvolněný, nenucený. Má v sobě to kouzlo toho času kdy byl natočen. Možá je to tím, že golf je snad jediný sport který vlastně ani neznám. Na první shlédnutí pro mě velké překvapení. Bavil jsem se opravdu dobře, mosim take pochválít skvělý dabing. Typická vulgárnost, riflové kalhoty až na pás, a né ty teplajznické bederní co se nosí dnes. Mám pocit, že jsem zamrzl u filmů někdě mezi 70 a 99 rokem. Bravo Keve. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Mnoho golfových rán Roya McAvoya (Kevin Costner) bolo skutočne odpálených hercom osobne. (misterz)

Reklama

Reklama