Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze uživatele Franc1s k tomuto seriálu (7)

Nevina (2021) 

Jooo, tohle já můžu! Předešlý film režiséra jsem viděl a opravdu hodně mi zamotal hlavu, takže do téhle minisérie jsem vkládal velké naděje. A mé prosby byli vyslyšeny, tenhle kousek je PECKA! Ze začátku se něco stane a člověk je v zamotaném příběhu úplně mimo, ale v každém díle se představí jedna z hl.postav(každá má co říct a je zajímavá) a vždy poté zapadne jeden díl do skládanky, samo že se další otázky taky ukáží :), prostě všechny informace jdou na povrch, v přesně danou dobu a je jich tak akorát, aby divák se nunudil a zároveň přemýšlel wo vo go :D . Atmosféra hutná, bez příkras, emoce hlavně v posledních dvou dílech uvěřitelné a s citem napsané a natočené. Tohle je prostě majstrštyk, který doporučuji! Samo, že pár detailů se vždy najde, co nesedí,ale není to nic velkého. PECKA 9,5/10 ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Přesně todle mi dlouho chybělo, Španělsko a jeho WTF kousky :) Yes! ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Nemám co bych dodal..Zatím naprostá spokojenost! ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Zatím dobře promyšlené a nalánované, doufám že napětí bude až do konce! ()

Epizoda 5 (2021) (E05) 

Díl, kde už vše pomalu do sebe zapadá a příběhy se začnou prolínat.. Jop, ještě pár věcí chybí, ale budou to ještě nervy :) ()

Epizoda 7 (2021) (E07) 

Hodně povedený díl, atmosféra, skládanka zapadá do sebe, emoce. SUPER! ()

Epizoda 8 (2021) (E08) 

POslední díl skládanky a vše je uzavřeno..Spokojenost! ()

Reklama

Reklama