Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záběry z minulosti sledují univerzitní léta Michaela Jordana a jeho začátky v NBA. Bulls vyrážejí před sezónou do Paříže i přes spory s manažerem Jerrym Krausem. (Netflix)

Recenze (17)

Franche 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju basket. Dynamický sport, kde se vše může během zápasu několikrát otočit. Říká se, že nejlepších hráčů je v historii více. Nebudu o tom polemizovat, všichni ví, že je to pravda. Je ale taky pravda, že Michael je jen jeden. Parádní díl s Dennisem. Zatím plný počet. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to vidím já, tak název dokumentu neevokuje průřez kariéry Michala Jordana, ale má jít o zachycení poslední sezóny, kdy byl nejlepší tým NBA pohromadě, resp. když bylo oznámeno, že tým bude po sezóně rozpuštěn. Ano, nejvýraznější postavou byl Jordan a je fajn, že se začíná právě jím. Kdo ale neviděl aspoň jedno utkání, ten v těch prostřizích jeho genialitu neuvidí. A totéž platí o jeho spoluhráčích, kterým bude doufám věnován dostatečný prostor. Zatím je to spíš pro fanoušky basketbalu, Jordana a pamětníky. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael Jordan draftovany z tretieho miesta do teamu Chicago Bulls. Okamih, ktory navzdy zmenil historiu športu. Pre fanúšikov tejho úžasnej hry je tento dokument niečim špeciálnym. Pre mňa je to Chicago Bulls jednou z mojich osobných Guilty Pleasure. 99% ()

khahi 

všechny recenze uživatele

Dokument měl obrovský hype a první díl rozhodně nezklamal. Aktivní účast všech aktérů této slavné dynastie (kromě zesnulého GM Krauseho) je obrovské plus. Střih, hudba, závěry, vše parádní. Náhled pod pokličku konce jedné z nejslavnějších sportovních dynastií vůbec začíná, Hlavní hrdinové této dokusérie - MJ (nejlepší basketbalista historie), Scottie (nejlepší sportovní sidekick historie), Dennis Rodman (kdo nezná, ať googluje, blázen), Phil Jackson (nejlepší kouč historie, zkrotil Mika se Scottiem a poté Kobeho se Shaqem). ()

M.J 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Rok 1984 změnil dějiny amerického sportu.” Michael Jordan je historická legenda a podle všeho i velice inteligentní muž.. Tento dokument je zatím naprostý skvost, dívat se znovu na ty fantastické koše je naprostá lahůdka. Strašně se mi libí , jak si Netflix hraje s historickými záběry (většina z nich se ani nedají dohledat) a dodává jím neskutečný adrenalin. ()

Reklama

Reklama