Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zpět v New Jersey chrání Kamala Kamrana před hrozbou Úřadu pro likvidaci škod. (Disney+)

Recenze (16)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. a poslední díl první série, a prozatím i celého seriálu. Kamran prchá spolu s Brunem, kamarádem Kamaly, před takzvanou Likvidací škod, skupině vzbouřenců z policie, vedených ženou, jež ze všech sil usiluje o zničení jakýchkoliv nadpřirozených bytostí. Aby byl ušetřen, pokouší se naše hlavní hrdinka spolu se svými kamarády vytvořit plán na jeho záchranu. K němu patří i Nakia, nynější předsedkyně místní Mešity, a Zoey, influencerka s miliony fanoušků. Nejen díky ní, ale i jim nedokáže vůdkyně skupiny Likvidátorů včas dosáhnout na své cíle, tudíž se setkává u svého šéfa s nepochopením, a logickým vyhazovem. Kamran ale přesto raději prchá co nejdál z města, zatímco Kamala se dozví mnohé o svém jméně, a od Bruna i o překvapivé novince: není tak úplně Džin, spíše Mutant (...). 50 procent, další slabý díl. Snad jsme se dočkali i trochu legrace, ale vše bylo určeno spíše dvanáctiletým dětem. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je tu finále...a přestože doposud jsem byla spokojená, měla jsem obavy...vždyť je to finále! Ale fungovalo to. Jak první polovina, tak potom druhá polovina, kde už se uskuteční plán samotný, ta část, kdy pomáhají kamarádi. Byla jsem vážně moc spokojená. Ano, celý záver před školou je zaměnitelný ve stylu jako v závěru každého mcu filmu, pokud jde o zpracování akce, ale...je to seriál, a i v některých filmech to cgi bylo mnohem, ale mnohem odpornější, takže...asi tak ;) nebudu si stěžovat...jenom abych si na něco stěžovat mohla. Fajn závěr  :) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nezvládnutý konec seriálu. Kamala s Kamranem utíkají před úřadem pro likvidaci škod a to je celý díl. Pokud jste fanoušky digibordelu tak budete mít radost jelikož ta závěrečná scéna bije do očí svou nechutností pokud Vám vadil digibordel v Strážcích Galaxie 2 tak tohle je několikanásobně horší. Scéna ve škole je trapná a k smíchu jelikož to, že několik fízlů nedokáže zatknout hned zhruba 5 civilistů a nechají ozbrojení po sobě střílet softbalovými míčky ukazuje na jejich stupiditu   Dále pak seriál si sere na vlastní píseček tím, že Kamala řekne kdo je a všichni jsou s tím úplně v poho ačkoliv v předchozích dílech říkají, že být její matkou tak se stydí a považují ji za hrozbu. K čemu se tam řešil vůbec ten závoj byl tak ve 3 dílech vyřešil se v jednom tím, že skoro všichni umřely a pro seriál nebyl vůbec podstatný? P.s. co to bylo za potitulkovku wtf? 40 procent ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo ukončenie vv typickom MCU štýle, i ke´d škoda lebo tá prvá časť v škole pôsobila fakt zaujímavo, ale trošku škoda, že potom to nabralo typický CGI marvel smer ale šak no rátal som s tým a aspoň oceňujem, že tu opäť kamala použila svoj plánovač. Potitulkovka s kravkou Denvers tiež celkom príjemná a úprimne som ju ani nečakal. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla zase parodie :D. Jak tam agenti Likvidace škod cupitali sem a tam pořad dokola… nebo to jak  všichni sledují non-stop sociální sítě (aby mohli bleskurychle reagovat v tak hojném počtu). Proč to musí být TAK MOC debilní? Děj epizody jen potvrzuje, že celý seriál. Eman naprosto žádnou nosnou linku (nebylo co uzavírat). Navíc za vysloveno urážku považuji ten závěr s výhružkou, že tahle hrůza bude pokračovat. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama