Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš než průšvih, jde spíš o nedorozumění. Cílovka Hulkyně jsou děvčata 10-15 let, takže není důvod se rozčilovat. Ani kvůli tomu, že J. Gao nemá smysl pro chytrý humor, ani kvůli CGI made in Thaiwan. Hulka vypadá spíš jako Fiona 2.0...Maslany by byla v hrané verzi dokonalá. Soudit po první epizodě možná není fér, ale pokud je teď pravidlem, že cokoliv o ženách, musí tvořit zase ženy, tak zatím to vypadá dost smutně. Těch zpackaných projektů, už je hodně. Ten materiál má velký potenciál a zatím je to jen nuda. Nic víc, než co bylo v traileru, tam nenajdete. ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*5/10* Od seriálu nečekám žádné velké zázraky, takže fakt, že první epizoda je těžký průměr, mě osobně vůbec nepřekvapuje. Origin Jen Waltersové a její přeměny v She-Hulk mi přišel zbytečně uspěchaný. CGI není tak tragické jako v prvních trailerech, ovšem i tak bych ho nijak zvlášť nevychvalovala. Doufejme, že příští díly nám nabídnou zajímavější podívanou. ()

Reklama

Toilet odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika, podle komixu má být she hulk nemyslící, nelítostné zuřivé monstrum stejně jako její mužský protejsek. Ale tady se samozrejme jedna o silnou zenu, pravnicku, která ma slibnou karieru i jako ono monstrum. Už se prekrucují knihy, komixy i dějiny...Ptám se Kam až jsou schopni woke people zajít? ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach, to CGI... Hulk vypadá skvěle, ale obličejové pohyby She-Hulk vypadají stejně jako v traileru otřesně. Na první díl docela fajn scénář a hlavní herečka to zatím docela tahá, bohužel celý díl je fakt příšerně prostříhaný, že u bojových scén nemám moc šanci dění pochytit. I tak cením easter eggy, úplnej průser to zatím není. 6/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jennifer a Hulk jedou kamsi na výlet po cestě, ale narazí do Sakaarské lodi (kde se tam vzala a co tam dělala? možná na to někdy odpoví) a mají nehodu.  Tím se spojí Hulkova krev s Jennifer a vznikne z ní She Hulk. Nelíbí se mě , že z ní dělají více silnější postavu než z Hulka , když to porovnám třeba s Jane a Thorem v zatím posledním Thorovi tak ho tam tak neurážely jak tady ona Hulka.  Jinak zatím moc hodnotit toho nelze máme tu jakousi záporačku co je zde zhruba 5 minut a dostane hned na prdel podle ohlasů zde má být více záporáků tak, že očekávám, že se už o ní nic nedozvíme . 60 procent slušný rozjezd to měla , ale i Ms Marvel a vznikl z toho sajrajt. Potitulková scéna o hovně očekávám, že takové budou všechny. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • V Brucově (Mark Ruffalo) domku v Mexiku lze zahlédnout helmu, kterou nosil v aréně jakožto šampión soubojů na Sakaaru. (NiWi)

Reklama

Reklama