Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk se snaží zajistit Emilu Blonskému alias Abomination podmíněné propuštění. (Disney+)

Recenze (39)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický příklad “když dva dělají totéž, není to totéž”. Pokud si Hulková (zcela korektní CZ překlad Ona-Hulk) hraje na Deadpoola a vede jakože sarkastický poznámky do kamery (aby vlastně shodila sama sebe), NEFUNGUJE TO! Vůbec to není vtipné. Jen to potvrzuje, že scénář ví kde jsou slabiny, přiznává to vůbec nic s tím nehodlá dělat. Nikde totiž není ani náznak nekorektnosti (díky které to právě Deadpoolovi fungovalo). Jediné co fakt zabírá jsou camea. Přítomnost “nejvyššího kouzelníka” opravdu zabrala. A děj? Velký-špatný… ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě pořád to samé, ale mně nevadí. She-Hulk se nám už po několika epizodách očividně vyprofilovala. Nikdo od ní asi už nečeká zázraky, ale já se vcelku bavím. Je to zkrátka taková volnější oddechovka s důrazem na humor. Místy to působí až jako parodie na celý Marvel universe a záleží čistě na vás, jak se k tomu postavíte. K tomu je to dost meta, což si dost užívám. Jediné, co je objektivně opravdu špatné, je akce. Jako k celku se ale k seriálu nestavím nijak špatně, má to svůj tón a diváky si to určitě najde. ()

Reklama

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*5/10* Tento díl mohl být lepší, nebýt té sekundární linky (případ Bukowski vs Runa byl naprostý otřes sledovat i poslouchat). CGI v jistých momentech rovněž pokulhávalo, což tak vypadá, že bude jeden z hlavních problémů celého seriálu. Wong a Blonsky byli skvělí. K Jen si stále hledám cestu, snad se více vykreslí v následujících epizodách. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, má to být o She-Hulk. Jenže ona zatím působí spíš jako průvodce, komentátor.... . Jako kdybychom sledovali dlouhé potitulkové scény, které nás maji pobavit, trochu pozdržet v MCU a navnadit na celovečerák. Soud s Blonskim...šup to za Neuvěřitelného Hulka. Případně za Deset prstenů jako dodatek k Wongovu zápasu v kleci. Proces s měňavcem...za Marvelku. She-Hulk zatím slouží jen jako crosoverhřiště MCU. Nijak mi to nevadí, je to vcelku zábavné. Vlastně mnohem lepší, než etnopopík Minimarvel, nebo trapná debělizace cpt. Ameriky Falcon a Winter Soldier. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové nemastné, neslané. Bez barvy (řekl tu někdo zelená?) bez chuti, bez zápachu. Zato mezititulková scéna tentokráte s přehledem odpad. A závěrečný dementní ´´song´´ bez komentáře. Jen tak dál, soudruzi z Marvelu. Až tam začne She Hulk konečně Hulkovati...dejte mi vědět. V těch nejlepších comicsech je totiž dokonalá rovnováha mezi právničením a superhrdinskou akcí. Zde je zatím jen to právničení (ne, že by bylo nudné) a to je blbost, když máte jen 9 dílů, z nichž každý by měl správně míti ten poměr 50/50. Ovšem zdá se, že ani všemohoucí Feige holt neví vše. Plus za gerontickou Elfku (tu bych dal s fleku do LOTRa, aby Bilbo čuměl) z Asgardu/Nowého Asgardu a ty Emilovy Víly. Ty byly TOP.:))) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • V seriálu je Jennifer (Tatiana Maslany) dotázána na to, zda její schopnosti pochází z neúspěšného pokusu o vraždu mafií. V komiksu je přesně toto způsob, jakým svoje schopnosti získala, když se jí krev Bruce Bannera (Mark Ruffalo) dostala do těla skrz dobrovolnou transfuzi. V seriálu však byl tento origin změněn. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Reklama

Reklama