Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička


Zelená panenka, v těsných džínách roštěnka (E05)

(epizoda)
  • USA Mean, Green, and Straight Poured into These Jeans (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk zjistí, že Titania vlastní jméno "She-Hulk" a žaluje ji za porušení autorských práv. (Disney+)

Recenze (39)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zatiaľ čo Jen bojuje v súdnej sieny o svoju vlastnú značku Shehulk, jej kolegovia sa postarajú o to aby sa miestny módny návrhár superhrdnských dreskotov o ňu začal zaujímať. Prevedenie:  Toto je taká strata času. Tak ako predchádzajúci diel trocha zdvihol latku pomyselnej zábavy tak tu je zas vrazená hlboko pod zemské dno. Diel o ničom pre nikoho. Nikam sme sa neposunuli iba sme Jen pekne obliekli. A vlastne ani to ešte nevieme ako. 12% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Avongers či Avingers, aspoň tie tričká stáli zato aby sa človek nad tým pousmial, aj keď to mal byť asi smiech cez slzy že ľudia kúpia detičkám skôr figúrku z Aliexpress za 0,99 ako tú od Pop! Za 14,99...po zhruba 15 minútach ma to prestalo baviť, nakoľko ešte aj Súdna sieň na televízii Hnoj ponúka zaujímavejšie pokusy o súdne procesy. Chudák Matlock, keby sa toto dialo počas jeho éry...Ak bol aj skrytou pointou akýsi boj či už vo vnútri spoločnosti alebo s jednotlivými potomkami autorov komiksov, tak nám je to úplne ukradnuté a áno, táto epizóda je asi dno seriálu, ale možno už o 7 dní budeme ešte viac prekvapení. ()

SidneyP odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že kdyby vyfotili kus hovna a nechali to po 30 minut běžet na obrazovce, tak by tomu i tak místní MCU boy filmfanouch napálil 4 hvězdy (spolu s recenzí na min. 3 normostrany) s tím, že kvalita šla od předchozího dílu znatelně nahoru. Heh. No, já mám už dost. Každý další díl se seroš potápí dál a dál, a je to prostě absolutně na piču. To i ta Ms. Marvel byla sice sračka jak cyp, ale alespoň to mělo snahu mít nějaký příběh, kladné a záporné postavy atd. Tady si nejsem vůbec jistý, co ten seriál vlastně chce říct. O čem to je? Kdo je padouch? Proč jsou tam neustále dějové linky, které jsou tak zbytečnou výplní času? Já končim, prostě končim. Ty díly jsou tak na 1-2 hvězdy, ale když vidím, v jaké žumpě se toto dílko už nachází (a potápí se dál a dál), seru na to a dávám odpad. Servírujou nám sračky, dostanou sračku. Akcionáři z Disney, vyližte si prdel. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titaniu pustí z vězení ona si zaregistruje značku She Hulk a prodává kosmetické výrobky She Hulk se to nelíbí  a zažaluje ji. První prohraje , když ukáže záznam kde říká, že jméno She Hulk ji daly reportéři  pak vyhraje , když předvolá chlápky ze seznamky co se s nima seznámila. Už tohle je blbost jelikož je to podjatý soud a ty svědci jsou pod vlivem She Hulk jelikož jim dala , ale Marvel to neřeší a lidi taky ne jelikož z 13 lidí na to  narážím jediný ono celkově ty soudy jsou plné sraček co by neprošly ani v paralelním vesmíru. Jinak tenhle díl nemá ani žádnou akci a ani potitulkovou scénu (díky bohu za to). Osobní hodnocení 40 procent hodnocení za díl 0 procent.   Kdyyby byly lidi  na csfd co k čemu tak to pošlou do černých čísel kam to patří. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama