Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk zastupuje Leap-Froga, který se zranil v důsledku závady na svém zakázkovém superobleku. (Disney+)

Recenze (49)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu ty řeči co vede Sulk do kamery jsi vrchol trapnosti. Co také vůbec nefunguje je to skákání ze stylu “rozjuchaná náctka” na “Sulk seriózně ničit”. Navíc se (opět) potvrdilo, že nejlepší části epizody je ta, kde Sulk vůbec není. Ten cca minutový souboj DD s “ranařema” je fantazie. Není to tak syrové jako za Netflixu (tak jasně, Disney prznil jak mohl), ale pořad lepší než hromada digi-bordelu, co předvedli u toho hopkání po podlažích parkoviště. To byl teda ultra hnus. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Epizody většinou nekomentuju ale tady je to asi potřeba. Vážně bych chtěl tomuto dílu dát víc. Charlie Cox je zpět v roli která mu sedne a každá scéna ve které se objeví je rázem lepší neboť tam působí jako skutečná postava ne jen špatně napsaná figurka. To je ale tak vše, protože zbytek je to samé, co postupně bublalo pod povrchem předešlých sedm epizod. A po dvaceti minutách to už ani Daredevil prostě nezachrání. Ne v momentě, kdy i jeho existenci v rámci seriálu zredukují tvůrci na pár rádoby humorných replik předtím, než nasadí uspěchaný tease na finále. Tohle prostě jde úplně mimo mě a tak nějak nechápu, co vlastně tenhle seriál má být. A nebo jsem už na to starý. Pravděpodobně obojí. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil tomu pomohl, ale má to stále jedno velké ale. Je bláhové si myslet, že zachrání celý seriál. Vzít verzi z Netflixu a narvat tu stejnou postavu a stejného herce do úplně jiného žánru moc nefunguje. Matt působil v některých scénách naprosto směšně a naprosto nedaredevilsky. Zatímco Netflix se soustředil na vypracovanou bojovou choreografii se střídmým střihem, tady se Myšák opět vyšvihl. Nepřehledná akce ve tmě, hnusné CGI Daredevila s plno jeho akrobatických kousků a ještě k tomu zběsilý střih. Odpusťte, je to ale humus. I tak to ale patří k nejlepším (což není pochvala) epizodám celého seriálu. ()

Venom 

všechny recenze uživatele

Strašne som sa bál že She Hulk skazí DareDevila, ale som rád že sa tak nestalo. DD je skoro taký istý ako v Netflix seriálu, okrem pár scén viz keď napr. ráno ide po ulici v obleku. A ešte napr. že v deň keď sa spozná s Jen tak sa s ňou vyspí, čož u DareDevila nie je zvykom. Som rád že sme konečne videli poriadny súd s jasným dôvodom kde Matt samozrejme ako vždy bol perfektný právnik. Tak isto chémia medzi DD a She Hulk bola vyborná. Len škoda že scénu v chodbe keď je DD proti pár ozbrojeným chlapom skazí príchod She Hulk. Aj humor bol dosť dobrý, len škoda stále toho zlého CGI. Konečne sa nám tu viac predstavuje záporak seriálu a konečne vidíme aj She Hulk ako neovláda svoj hnev. Ďalej pekný, moožno teaser na Red Hulka? V celku to konečne bola dobrá časť s nejakými chybami ale DD to určite zachránil a aj si to dosť kradol pre seba. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda. Parádně odlehčený Daredevil, (Při každém jeho zahihňání se nejde hiňat taky.), který je očividně stále tou stejnou postavou ze svého seriálu, která si zde zkrátka užívá tu chvilku odlehčenosti, která Jen obklopuje. Závěr epizody skvělý. Vzhledem k tomu, že znám ženy, kterým se tohle stalo, it hits home for me. Love it! Love it! Love it! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama