Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalého zločince Cheta Chestera (Wendell Corey), který žije na Havaji jako majitel restaurace, zkusí vydírat jeho bývalý partner. Chetova přítelkyně Sally (Nancy Gates) ho zabije a Chet bere vinu na sebe. Ale ještě předtím nahraje na desku oslavnou píseň na Havaj, kterou si v obchodě s deskami v Los Angeles poslechne Donna Williams (Evelyn Keyes) a podle hlasu pozná svého bývaleho manžela Randyho Williamse, za kterého byla vdaná a se kterým má syna. Ale podle armády měl Randy zahynout v Perl Harbouru, a tak se Donna vydává na Havaj, aby zjistila pravdu... (HTB)

(více)

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Na to, že to točilo studio Republic, tak to nebylo špatné, ale jinak spíše průměrný příběh o gangsterovi, který žije na Hawaji a vezme na sebe vraždu, kterou spáchala jeho milenka a zatímco je v base, tak si jedna svobodná matka v LA usmyslí, že by právě tento muž mohl být jejím manželem, který údajně zemřel při útoku na Pearl Harbor. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchej, odpocinkovej noirek odehravajici se v exotickem prostredi ostrova Hawaii. V hlavni roli Evelyn. Potesila tez opet skvela Elsa jako protrela taxikarka, a taky Marie v roli nekompromisni manzelky. :-) Noiristum lze doporucit. 3+ ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Havajský noir - to jsem musel urychleně vidět, nicméně krom prostředí Honolulu (kriminální čtvrť v názvu filmu), s tím spojený muziky, hula tanečků a dalších exotica reálií to nepřinese nic moc, co by stálo za doporučení. Hlavní hrdina i záporák jsou nevýrazní, případ je slabší a zmatečný, takže řadím mezi vyložený průměr. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama