Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Sany33 

všechny recenze uživatele

1. Séria: Tak ako pri väčšine reality show ide o výber ľudského odpadu, ktorého správanie môže pôsobiť degeneratívne na mozgové kapacity zvyšnej populácie, ktorá sa rozhodla na tejto veci podujímať svojím sledovaním. A teraz trocha jednoduchšie. Kopa sexi ale na druhej strane strašne jednoduchých a plytkých amerických modelov musí vydržať bez sexu na ostrove. Sú pod dohľadom vzdušného difúzera menom Lana a za prehrešky jednotlivcov trpí celá skupina. Je až prehnane očividné, že účinkujúci idú podľa scenára a majú za to zaplatené. Ja osobne ani neviem o ktorú členku ženského osadenstva by som usiloval. Teraz nechcem povedať že hľadám iba vnútornú krásu alebo podobné veci... ale pri životnej partnerke potrebujem aby mala aspoň jeden mozgový chromozóm. Palec hore dávam za úžasne sarkastickú Lanu, ktorá ma dokázala celkom pobaviť. 10% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ bizáru, na který chce koukat každý druhý, ale chlubit se tím nebude (o čemž svědčí i to, že se tato reality-show ihned dostala do žebříčku nejsledovanějších pořadů na Netflixu). Většina ženské posádky má v hlavě duto a při sledování Haley člověk jen žasne, jak se něco tak neuvěřitelně hloupého dostalo na vysokou školu. Ale to bylo evidentně záměrem tvůrců. Takže pokud se chcete pobavit tím, jak hloupí lidé intrikují a zároveň se snaží "nemít sex", tak je Too Hot to Handle přesně pro vás. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Z tej promiskuity už začína ľudstvu pekne zadrbávať a že toto niekto dokáže pozerať a ešte aj ohodnotiť pár hviezdami je na psychiatra. Ako jednoduchý musí byť človek, aby sledoval idiotov, ktorí nehovoria o ničom len o sexe? O tom, že dnes "sa s niekym vyspať je tak jednoduché ako prejsť prstom po mobile". No čo už netflix, nič svetaborné sa čakať nedalo. Iba šírenie tuposti a mnohí im vidím na to ochotne skáču. Reality show, v ktorej sa stretávajú plytké silikóny, plytké steroidy a plytké publikum. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Netflix nás v poslední době zásobuje, to se musí nechat. Too Hot to Handle je přesně onou reality show, o které budete před ostatními tvrdit, že je to hrozný škvár, ale přitom se nebudete moci dočkat toho, až si pustíte další díl. Komentáře moderátorky jsou skvělé, casting se povedl (byť někteří jsou tu jen jako křoví) a WTF scén je více než dostatek. Kdy zábavnost klesá na nulu, jsou momenty, ve kterých se hraje na city a moralizuje se, ale takových chvilek je naštěstí poskrovnu. #TeamChloe ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Předesílám: Neřeším, nakolik to bylo hrané. Ani zda třeba jen nepodlehli kouzlu chvíle, aby se po realitce vrátili ke svým špatným návykům. Mínusy: Banda povrchních děvkařů a děvek, prakticky jsem neměl komu fandit (favoritům nejblíže Chloe a Sharron). Plusy: Pohlední a extrovertní soutěžící jsou pro realitku zároveň požehnání ("Ježíš" by mohl vyprávět). Tudíž bylo postaráno i o zajímavou dynamiku, navrch příjemnou lechtivost (zvláště když šlo o ovládání chtíče). Některé katarze byly uvěřitelné, sympatické, ba i dojemné. Nejpovrchnější rychle skončili a působili trapně i na reunionu. Hodnocení po 1. sérii: 55%. ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)
  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)

Reklama

Reklama