Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Sany33 

všechny recenze uživatele

1. Séria: Tak ako pri väčšine reality show ide o výber ľudského odpadu, ktorého správanie môže pôsobiť degeneratívne na mozgové kapacity zvyšnej populácie, ktorá sa rozhodla na tejto veci podujímať svojím sledovaním. A teraz trocha jednoduchšie. Kopa sexi ale na druhej strane strašne jednoduchých a plytkých amerických modelov musí vydržať bez sexu na ostrove. Sú pod dohľadom vzdušného difúzera menom Lana a za prehrešky jednotlivcov trpí celá skupina. Je až prehnane očividné, že účinkujúci idú podľa scenára a majú za to zaplatené. Ja osobne ani neviem o ktorú členku ženského osadenstva by som usiloval. Teraz nechcem povedať že hľadám iba vnútornú krásu alebo podobné veci... ale pri životnej partnerke potrebujem aby mala aspoň jeden mozgový chromozóm. Palec hore dávam za úžasne sarkastickú Lanu, ktorá ma dokázala celkom pobaviť. 10% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

První díl- *****- je to rajcovní, je to svým způsobem napínavý, je to čurina. Druhý díl- *****- i really like it! Třetí díl- *****- great fun! Čtvrtý díl- ****- maličko slabší, ale ty záběry z pláže, to není reality show, to je Spielberg! Pátý díl- ****- furt mě to bavî. Šestý díl- ****- vypadá to, že tam po sobě nechají sekeru. Sedmý díl- *****- Francesco, ty nám teda dáváš. Osmý díl- ***- paradoxně nejslabší, zbytečně to natahovali. Každopádně Francesca byla neskutečná, Harryho z ní asi jednou bude bolet hlava, ale věřím, že mu to za to stálo. Parádně postříhaný, nasnímaný, dobře nacastovaný (žádná filozofická fakulta, ale příjemní, sympatičtí, přirozeně inteligentní lidé), vyvolalo to ve mně silný emoce a to i díky tomu spravedlivýmu, dojemnýmu finále.//// Druhá sérka to u mě má taky za 4 pecky. Na třetí už by se mi teď hned okamžitě koukat nechtělo, ale i dvojka ve mně vyvolala spoustu příjemných emocí a ano- přinutila mě k zamyšlení nad sebou samým. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, kolik anglicky mluvících zemí má IQ 110 jako nedosažitelnou příčku. Shluk opravdu hloupých lidí zapadající do průměru USA (zakládám ze zkušeností z émerického gymlu a dalších jejich reality show). Polovina žen byly umělohmotné cosi a celkově vám najdu v každé obydlené oblasti hezčí kousky. Desiree Burch byla celkovou záchranou celé show, protože její trefné komentáře prakticky živily celou tu komedii od začátku až do konce. Ale co se týče zakončení soutěže, tak to naopak vše pohřbilo. Zejména Francesca měla být vyloučena, přinejmenším neodměněna. A ať se klidně živí tím svým (k)análem, u mě je příkladem lidského dna odpadní jímky. Kdo byl za mě král? Kelz Dyke, Matthew Smith (alias Ježíš), a za ženy maximálně s odřenýma ošima Chloe Veitch - fakt mi ji bylo reálně líto. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Netflix reality show, která zavře několik atraktivních anglicky mluvících jedinců do luxusního resortu a oni soutěží o sto tisíc dolarů. Jedinou podmínkou výhry je, že nesmějí mít po dobu soutěže žádný sex .... celkem idiocie, u které jsem si nejprve myslel, že to je nahrané, ale postupem času člověk zjistí, že Netflix asi umí dobře castingy, protože tolik sebestředných tupých individuí se jen tak nevidí ( hláška Američanky: " Harry říkal, že je z Austrálie, ale já nevím kde to je ..."). Jedna hvězda za pěknej resort a holky v bikinách. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Já vím.. já vím :D kokotina na entou, ale! Ale já jsem potřebovala prostě vypnout mozek na chvíli, odpočinout si a řekla jsem si, tohle vypadá jako dobrá sračka, tam se určitě budu moct pobavit nad hloupostí lidí. A ono jop.. a moc :D Koukat se na zhruba desítku namachrovaných pi*í a ko*otů, co si myslí, že jsou středobodem světa a doslova se chlubí, jak každý večer spí s někým jiným a už ráno si v posteli říkají, koho jiného si přivedou zase večer.... Koukat se na nejhloupější výběr těchto barbín a kenů, kteří neví, kde je Austrálie (kua asi ten z těch 7-4 /jak to berete/ obřích kontinentů na světě, který není Amerika), neví, jak vypadají hodiny (ale zárověň ve stejné větě prohlásí, jak jsou inteligentní myslitelé), kteří se ptají, jaké je číslo na 911 (ehm asi 911).... Koukat se na lidi, kteří o sobě prohlásí "I'm part time model, part time selfie seeker", lidi, kteří prohlásí "My jsme jako ananas a pizza, dokonalá dvojka" (bleh), nebo o sobě řeknou, že jsou teď jako Matka Tereza... Lidi, kteří nedokážou vydržet jeden večer, aniž by se po někom sápali.. Jo občas člověk potřebuje vidět, jak se chovají takoví pamrti (čti koko*dní imbecilové mrdnutí po hlavě) ve výběhu :D ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama