Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Námet ako pre ďalší zárez Liama Neesona, avšak Španieli sa tvária, že robia niečo ambicióznejšie. A natočené je to výborne, až by človek skoro zabudol, ako je to priamočiare. Interiér autobusu dotvára už tak vysoké napätie medzi postavami a vonku je hmla a mráz a široko ďaleko nič a nikto, až by zase človek myslel, že sme sa ocitli v upside down svete, kde sa netreba obávať toho, že niekto bude reagovať na oznam vo vysielačke, alebo že by mohla byť nablízku policajná hliadka. Páchateľ s dostatočnou motiváciou na to, aby sme mu držali palce, ale vôbec neberie ohľad na nešťastné collateral damages. Dôležitejšie ale je, že to veľmi slušne šľape. 70% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Obsah filmů možná navnadí ale skutek utek. Z toho mohla být parádní napínavá akční jízda a nakonec z toho vyleze taková 3,14čovina u který zůstává rozum stát. Tolik chyb a nelogických scén jsem už dlouho neviděl. Vše korunuje dementní chování postav. U některých filmů to jsem schopen akceptovat a přimhouřit očko ale tady to fakt nešlo. Od španělů jsem čekal mnohem víc. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jeden autobus s mukly, dva poldové a jeden magor s puškou. Zima. Topení v busu nic moc. Řetěz s ostny bus zastaví, přerušené topení dá muklům jen vyměřený čas. Jenže situace se vyvíjí trochu jinak, a zatímco se muklové mezi sebou dohadují, zda jde o záchranu některého z nich, jo, ten problémový Rumun, ten by to mohl být, nebo zda jim chce někdo všem zakroutit krkem, jelikož hadička napouštějící cely benzinem by tomu nasvědčovat mohla. Boj o život tedy začíná a po krku si jdou všichni navzájem. Řemeslně fajn, hudba i kamera paráda. Herecky obstojné, i když většinu táhne J. Gutiérrez. Motiv magora je jasný a já ho rozhodně nezpochybňuji, jelikož v jeho situaci by se leckdo možná zachoval podobně. Tam už se zkrátka jde přes mrtvoly bez ohledu na výsledek. Přehlížím scénu s vodou, jelikož to by nejspíš zařvali všichni, ale je to film. Vcelku spokojenost, jen bych nezůstal u ustřelené ruky...asi...3,5* ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hezky natočená blbina. Těch scén, kdy se divák ptá WTF či lépe po staru "co to kurva mělo být?", je tu na mé gusto víc než jsem byl ochoten odpustit. Atmosfericky samozřejmě fajn, ale to je v současném španělském thrilleru očekávaný standard a zprvu povedený prvek nejistoty taky nebyl k zahození, ale hromada blbůstek se vrší a vrší až do té míry, že se nedá nazvat jinak než kopou sraček, kterou do kopru definitivně posílá nezvratná (opravdu?) transformace vlků v beránky a pochopitelně i zde všemi "milovaná" pointa, která už mě ale vlastně vůbec nemohla nasrat. Dva nad nulou za mrazivou atmosféru a všechna ta zábavná kouzla, jak kdo přijde k úrazům. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Netlflix konecne zabodoval. Dlho som vedel, ze toci filmy, lenze to boli filmy pofidernej a pochybnej kvality. Ktore pravom zapadnu casom. Tuto reziser Lluis Quilez natocil zrucny akcny film, tempo vyborne dialogy su na urovni. Skoda potom nepremysleneho a vycpeleho zaveru. Stacilo by ten zaver prepracovat a skocil bych i vyssie : 60 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Miguel (Karra Elejalde) unese vězeňský náklaďák, prvně startuje škrtáním dvěma drátky, ale ve druhé scéně startuje pravou rukou klíčem. (noxi600)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Zraněný policista najde v autě noviny a tam stojí: „Stále se pohřešuje Soledad Gonzalezová.“ Jedná se o odkaz na seriál Ztracená (od r. 2020). (Monishka91)

Reklama

Reklama