Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomaly plynúci dej piatej epizódy vyzerá spočiatku ako chyba a strata tempa, ale nakoniec ide o diel, kedy sa akoby všetko lámalo, viď Johnovo chovanie pri Ohňopáde. Ale ruku na srdce, kto by na jeho mieste odolal. Zároveň ale záverečná zaťatá päsť bude zrejme znamenať obrat v spoločnosti, epsilony asi už pri pohľade na tie orgie si tiež budú chcieť odtrhnúť zo zatiaľ nedostupného koláča. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele

huxleyho adaptacia sa obdivuhodne drzi principov slavnej predlohy a ukazuje exces i nevyhnutnost kolapsu progresivistickej spolocnosti i idey. serial tne hlboko a sype sol do rany. ako to robil sam huxley. ()

babuška 

všechny recenze uživatele

cvak cvak dáme si tictac a pak dobře organizovanou hromadnou soulož, která se díky emocím promění v nepřehlednou mrdanici, je to čím dál lepší ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Po dlouhé době je John ochotný vyjít do společnosti, a to i poté, co minule při jednom z magických představení zdejší umělkyně převedl dosti nehezkou podívanou. Aby však mohl lépe zapadnout, přivede ho Bernard právě za onou múzou. Ví, že ji Divoch může inspirovat, a žena, uzavřená ve zdejší stereotypní společnosti, jím bude zajisté nadchnutá. Tak se i stane, a dokonce se s mladým mužem oddá nejintimnější činnosti. Bernard mezitím plní na dalším jejím představení roli Alfy. Je však vystaven i ponižování ze strany svého šéfa. John, jenž je toho svědky, poté svému kamarádovi poradí, ať si to s ním fyzicky vyřídí. Onen Bernardův nadřízený si totiž velice dráždivě povídá s Leninou. Bernard poslechne, a předvede pro ostatní šokující čin. Následně se s Leninou setká na romantickém místě, kde chtějí oba strávit co nejvíce času. Pro Leninu představuje poslední den dosti veliké trauma: chtěla se zbavit závislosti na Somě. A taktéž své nejlepší kamarádce, též Betě Plus, ukázat, že s emocemi se stává výkonnější. Bohužel, droga je příliš silná, a Lenina neodolá pokušení opět si ji vzít (...). 95 - 100 procent. Zatím nejlepší díl série. ()

Reklama

Reklama