Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Cestující a posádka na palubě uneseného nočního letu se snaží předehnat slunce, zatímco svět pod nimi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí. (Netflix)

Recenze (49)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Solidní nízkorozpočtovka, kde se šetřilo hlavně na hercích. Atmosféra funguje, postavy jsou zajímavé, francouzština se moc hezky poslouchá. Formu šesti kratších dílů hodnotím jako mimořádně vhodně zvolenou - na film ani na delší seriál by to tenhle ansámbl nedal. Druhou řadu, pokud bude (osobně si myslím, že ano), určitě zkusím, ale moc šancí tomu vzhledem k premise nedávám, to už by mě asi ta nečistota sci-fi pozadí umlátila kyjem. ()

nemer 

všechny recenze uživatele

Má to atmosféru a jako kulisa ke cvičení mi seriál skvěle posloužil. Postavy nejsou tak hrozné, jak zaznívá v řadě komentářů. Jen to nejsou klasické hollywoodské krasavice a hezouni, ale to u tohoto béčkového žánru vůbec nevadí, navíc právě z tohoto důvodu protagonisté působí realističtěji. Je vidět, jak jsou lidi Hollywoodem zblblí. V ČR na ulici potkáte občas mnohem horší zjevy. Tři a půl * ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad dobrý ale dojem kazí neskutočný rasizmus namiereny proti ľuďom bielej farby pleti a nenávisť voči bielym mužom. Absolutne nezvladnuté su niektore momenty co sa tyka logiky o rozklade paliva a jedla, časovej postupnosti či detailov poškodenia lietadla a vzájomná interakcia medzi postavami. Koniec koncov Netflix produkuje kvantitu namiesto kvality a na to sme si uz zvykli, takže opäť sotva priemerný serial z ich produkcie avšak opät s dobrým nametom a hudbou. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Na tomto případě je jasně vidět, jako dokáží obrovský potenciál a režisérskou zručnost zabít špatně napsané a obsazené postavy. Na to, že všichni špatní či směšní jsou bílí muži, jsem si už zvyknul, ale to, že ani mezi ostatními neexistuje postava, kde by Vám její případná smrt nebyla fuk, je už zásadním problémem. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vzhledem ke zvolenému formátu funguje Into The Night jako slušná jednohubka kde se pořád něco děje a i když už to je po nějaké době trochu repetitivní,tak nenudí.Na vyšší hodnocení by ovšem tenhle seriál musel mít lepší postavy (ideálně alespoň jednu-dvě sympatické) a to bohužel nemá.Sice se tu dost moralizuje o tom kdo jaký je a jestli má nebo nemá nárok se zachránit,nicméně po sléze se každá z postav minimálně jednou zachová jako extrémní svině.Čemuž nasadí korunu poslední díl,kdy se je ultrakurva zachová jediná postava která měla našlápnuto na to být alespoň trochu sympatická a musím přiznat že mi to dost vadilo.Druhou řadu si umím představit,ale scénáristé by se museli dost snažit...60% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Seriál je inspirovaný sci-fi románem z roku 2015 od polského spisovatele Jaceka Dukaje v originálním názvu „Starość aksolotla“ (v angličtině „The Old Axolotl“). (Delock)
  • 1. července 2020 Netflix oznámil 2. sérii. (Delock)
  • Když se Sylvie (Pauline Etienne) líbá na posteli s Jakubem (Ksawery Szlenkier), v jednom střihu má rukávy vytažené, takže nemá vidět ruce.Vv dalším záběru však má rukávy stažené. (willy1)

Reklama

Reklama