Reklama

Reklama

Pistol

(seriál)
  • USA Pistol
Trailer 2

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tento americký životopisný seriál je založený na pamětech Steva Jonese, legendárního kytaristy Sex Pistols. Rocková skupina byla zodpovědná za vznik punkové revoluce po celé Británii v pozdních 70. letech 20. století. V té době se stala jejich píseň „God Save the Queen“ symbolem politických a sociálních nepokojů ve Velké Británii. Seriál sleduje vznik kapely, včetně jejího vzestupu na výsluní. (Trajektt)

(více)

Diskuze

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

Fajn miniseria, hlavne zobrazenie punk scény v 70s  v Británii.  Celkovo príbeh mierne zdramatizovaný  keďže Johny Rotten nevyzeral ako Joker a Sid Vicious  zobrazený len ako obyčajný feťák bez charizmy veľmi nesedel .

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Vizuál to má slušnej, tak snad to Boyle moc neposral. Každopádně jedna věc je jistá- soundtrack to bude mít výbornej.

A že to Rotten odmávl, je asi ta nejlepší reklama :-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Podle upoutávek na YouTube to vypadá fakt dobře. Atmosféra skvělá. Jinak jsem tušil od začátku že tam nebudou mít punkáči svastiky - Tak už to bylo ale ve filmu Sid a Nancy a tam atmosféra stála za hovno. Bylo vidět že jsou to už osmdesátý léta a ještě tam dal Alex Cox punkáče s čírama. Danny Boyle to rozhodně bude mít lepší než Sid a Nancy. Taky přesný kostýmy punkáčů a ty hadry co nosili členové kapely - Taky lepší než v Sid a Nancy. Podoba herců nic moc - Paul Cook příšernej :D - Nejvíc se mi zamlouvá Anson Boon jako Johnny Rotten - Louis Partridge jako Sid taky ujde i když jsem si myslel že bude vypadat jako namaskovanej Vicious mnohem líp - Thomas Brodie-Sangster jako Malcolm McLaren mi taky nějak nevadí. No a samozřejmě Emma Appleton jako Nancy Spungen lepší volba než Chloe Webb v Sid a Nancy. Podle ukázek Toby Wallace jako kytarista Steve Jones docela sympaťák ale podobu Steva taky moc nemá. Seriál podle knížky právě Steva Jonese - Tak snad to nebude taková katastrofa. Nedivím se co si o tom myslí John Lydon ale na seriál se stejně těším.

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Přeju si moc ať se to povede :) Snad to Danny Boyle zvládne :) Dobrá volba pro Sida Viciouse.

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Danny Boyle natočí příběh Sex Pistols

Danny Boyle natočí příběh Sex Pistols

13.01.2021

Režisér Danny Boyle (Trainspotting, Yesterday) natočí pro televizní společnost FX minisérii o legendární anglické punkové kapele Sex Pistols. Scénář napíší Craig Pearce (Moulin Rouge) a Frank… (více)

Reklama

Reklama