Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Od tých neznámych noviniek veľa nečakám, ale toto ma celkom príjemne prekvapilo. Postarší párik unesie tehotnú ženu, aby pomocou satanského rituálu oživili svojho mŕtveho vnuka, ale vymkne sa im to spod kontroly, pretože sa uvoľní tých démonov trochu viac a čoskoro im v dome začnú pribúdať mŕtvoly. Atmosféra je miestami celkom strašidelná, zjavenia zapôsobia, dokonca aj nejaké gore či pekné masky sa nájdu. Herecky solídne s výnimkou figúrky toho ryšavého satanistu, ktorý svojimi výrazmi pôsobil viac debilne ako vážne. Lepší priemer si však film určite zaslúži. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Geniálne nápady. Kludne za ne hviezdu a pol pridám. Produkcia to musela byť lacná a filmografia režiséra je jeden veľký facepalm. V daných podmienkach to pravdepodobne lepšie nešlo. S kvalitnejšími hercami a v réžii Derricksona alebo Astera, s poriadnym rozpočtom, zapamätatelným hudobným motívom a fotogenickejšími filtrami, mohlo ísť o jeden z miľníkov žánru. Béčko roku a ak si nejaký tohtoročný film zaslúži mainstreamový remake, tak je to tento. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Silent Hill v rodinném domě obstarožního manželského páru, který satanistické rituály drží v rukou stejně pevně jako Alenka Schillerová český státní rozpočet.. Samo si to škodí žánrovou nevyhraněností a pokulhávající návazností jednotlivých scén, nicméně kontrola sněhové frézy, přehnaná péče o dásně či pár posledních minut přijdou s požadovanou intenzitou a povedla se i castingová volba mužských představitelů, jejichž tváře nejsou zrovna ze žurnálu. Klobouk dolů, že to celé spíchli za 250 tisíc dolarů. To vypadá na smlouvu s ďáblem.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Justin G. Dyck" točí jednu TV, romantickú či vianočnú kokotinu za druhou, a potom vyrukuje s takouto za 5 korún spáchanou, veľmi vydarenou podivnosťou s diabolským nádychom. Toto som si mal nechať na záver (hororového) dňa do Márie tam. Mohol to byť vrchol, lebo dnes ma už zrejme nič (z plánovaného) neprekvapí .. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi příjemně potěšen, že se po delším čase objevil nějaký šikovný debutant, kterému se takřka doma na koleni povedlo splácat takhle povedený, malý, laciný horor. No a pak jsem si ho tu na ČSFD rozkliknul a nechápu vůbec nic. Protože Justin G. Dyck je evidentně zkušený kanadský televizní specialista na romantické a vánoční filmy ... a teď přijde s tímhle? Každopádně ne že bych si stěžoval. Tady rozhodně platí, že za málo peněz hodně muziky. Dobře zahrané postavy, smysluplně napsaný scénář a především opravdu funkční strašidelné scény. Kvalita těch démonických zjevení se pohybuje mezi slušnou a luxusní a z fleku by se minimálně některá z nich mohla objevit i v řádově dražších kino filmech. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama