Reklama

Reklama

Boys from County Hell

Trailer 1

Obsahy(1)

Posádka odolných silničářů vedená hašteřícím se otcem (Nigel O'Neill) se synem (Jack Rowan) musí přežít noc, když náhodou probudí starého irského upíra. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipný horůrek o prastaré upírské legendě. Dílo ničím výjimečně nepřekvapí, ale na druhou stranu ani nezklame. Potenciál byl rozhodně výš, ale i tak diváka zaujme především specifickou angličtinou s výrazným irským přízvukem, mnoha zvláštními výrazy a soundtrackem. Mimo to, úctyhodně fungují prvky komedie i hororu s několika lekačkami a odlehčeným gore. Nicméně lekaček tu není mnoho a hlavně film vůbec není strašidelný. Považuji to spíš za komedii a lepší průměr. 62% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden by aj otehotnel, kým dôjde na zápletku, ale potom to chytí celkom pohodové tempo. Po “Jakubovej žene” ďalšia (odľahčená) upírčina, ktorá sa neberie vážne, no tentokrát - “akože” so zmysluplnejším príbehom, než propagáciou násilia. Ono nie, že by nedošlo na nejaké tie zahryznutia, no že by zrovna tiekli potoky krvi, to rozhodne povedať nemôžem. Škoda, kombináciou toho najlepšieho z oboch spomínaných filmov, by sa dosiahlo ďaleko lepšieho výsledku, než oba snímky dokázali osve. Ale na jeden krát dobre, to zas nie, že nie .. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Silničáři staví novou silnici v místě kde je mohyla pod , kterou je údajně pohřbený upír starší než Drákula. Tak ji zničí a on se dostane na svět a začne ´´zabíjet,, . Bohužel on sám je tam tak 10 minut a jediné co si z filmu zapamatuji je to, že dokáže lidi vysávat na dálku což je sice pěkné , ale je mu to k hovnu jelikož za celý film zabije rovných 0 lidí. Humor to taky nezachrání nezasmál jsem se ani jednou.  40 procent ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Herecky fajn, humorný nádech tomu slušel, netradiční charakteristika upírů se mi líbila a těch pár záběrů na irskou zeleň jsem si užil. Jenže evidentně chyběly peníze, takže když už dojde na nějakou tu bitku se zubatcema, najednou se sežeří či úplně setmí. A to je škoda, protože závěr ukázal, že Baugh to v ruce má. Tak snad příště. 60% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočené, dobre sa nato pozerá a preto obrovská škoda, že to takto zabilo potenciál. Hororové komédie mám veľmi rád, tuto to však nebolo poriadne ani jedno. Hlavne ma mrzí komediálna stránka, kde sa počas filmu zasmejete naozaj len výnimočne. Upír vyzeral celkom dobre, škoda, že ho bolo tak málo. Hudba vo filme super. U mňa za 2*, zabitý potenciál. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno