Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aprílový víkend se v Záhoří nese v duchu usmíření. Kocián už se nechová jako idiot, Helena se vrátí k Rubalovi, který jí vše odpustí, Krausová přestane nasávat, Srovnal se konečně vyspí, Franěk si najde pořádnou práci... vlastně ne, tohle je také apríl. (Česká televize)

Recenze (24)

Pepi74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já zas musím napsat, že to bylo mnohem lepší než ten první díl. Ubylo protivných postav a Fraňkovy manipulace byly občas i vtipné. Sice jsme se občas přistihli s přítelkyní, že nevěřícně koukáme na obrazovku ale i to může být známkou kvality. :-) Navíc Holub byl oblečený a zmínka o partyzánech si zaslouží o hvězdu víc. Takže za tři! Snad to dál poletí na stejné vlně i když z ukázek na konci to moc nevypadá... ()

34600 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

přesné pro moji cílovou skupinu. Seriál na konci pracovního týdne, kdy chci hodit starosti za hlavu a přepnout do módu vše je fajn.  Jen vnímat absurdní atmosféru společnosti, kde se v krátké sletu objevují fóry a narážky, které v průběhu života člověk nejspíš někde reálně zažil. Kdo by někdy neměl kamaráda co si hraje na psychologa,kdo se kdy nehroutil z nešťastné lásky nebo si nehrál na donchuána. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama