Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Ano, 100x obehrané taneční schéma. A přesto se na to dá dívat. Poprvé je dobré, když i ze zdánlivě nemožných dětí se někdo snaží dostat výkon. A to dokonce tvrdou disciplínou. Jinak děti jen koukají do mobilů, počítačů a ipadů. Sebestředná tanečnice musí být sebestředná, protože jinak by to nedotáhla nikam, otázkou je, zda má být také neurvalá a to je rozdíl. Neurvalost není vítaná. Hlavní hrdinka (Sofia Carson) tu roli zvládne a je radost se na ni dívat. Ale ty slepené hrnce staré lásky jsou fakt otřesné a hlavní nápadník s tím pokřiveným úsměvem je špatně vybraný herec. Tady film dostal ránu děsivou. A ten asijský "hodný podnikatel"... tohle je scifi, s takovým se nikdy nepotkáte, protože takoví neexistují. Pokud to byla reklama, pak hloupá. Hvězda za dětské role, hvězda za hlavní hrdinku a hvězda za úsilí filmařů ukázat dětem, že se tréninkem a tvrdou prací dá docílit úspěchu. Ale ruce se mi u toho udílení trochu klepou... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduše dost infantilní film typu Disney Channel, který ale ubral veškerý humor a v naprosté většině sází na roztomilost dětí a výplňovou vatu v podobě nezajímavých (až na výjimky) tanečků. Herecké výkony nestojí za zmínku, připomínalo to vesnický film, kdy se starosta rozhodl obsadit všechny vidláky do vedlejších rolí a ve výsledku tady kromě pěkné hlavní herečky není co vidět. Ale snaha pro desetileté je to dobrá a nejspíš i zabaví. ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná záležitost se dvěma citlivějšími momenty a neskutečně sexy hlavní protagonistkou. Postavy jsou vhodně načrtnuté, abyste se dostatečně bavili, ale nedají vám šanci se s nimi příliš ztotožnit kvůli tuně příběhové předvídatelnosti. A přitom by to šlo dost dobře, neboť jsou to neukoukané tváře. Jako odpolední rodinná zábava ale moc fajn. Po dlouhé době film, který se i přes svou tuctovost za sebe vůbec nemusí stydět. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká klasická Disneyovka, aj keď to je na Netflixe. A to je hlavný problém tejto streamovacej platformy. Je tu najviac filmov a seriálov, no veľa z nich je pochybnej kvality. Toto je ukážkový príklad - mdlé, trápne romantické, patetické a sladké, že by sa zalepila huba aj včele medonosnej. Na hranici odpadu. 40/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po shlédnutí 365 dní by libovolný film působil jako balzám na duši a Feel The Beat to dokázal na výbornou.Je to sice plné všech klišé,které se kdy použily v tanečních filmech (namyšlená pipna,která neuspěje,po návratu domů se chvíli chová jako debil,následně si vše uvědomí,všechno začne zázračně fungovat,aby se nakonec zase zachovala jako debil a uvědomila si vše ještě jednou),ale díky tomu,že si FTB na nic nehraje a celkem otevřeně se všemi těmito věcmi pracuje je ve finále příjemnou a místy i dost vtipnou oddechovou jednohubkou...60% ()

Reklama

Reklama