Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

gemi 

všechny recenze uživatele

Pohodový, ale až bolestně průměrný film, a to a ve všech ohledech. Oživují jej jen písničky DžejLou, která tady ve svých dvaapadesáti letech hraje mlaďošku, která si má vzít věkově svého syna, jenom to tak nemá vypadat. A jelikož je fest zachovalá, tak to tak ani nevypadá. Skoro. Příběh je telenovelovsky naivní, je to zkrátka naprosto nenáročný film, u kterého není radno moc přemýšlet. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Upřímně, kdybych měl tento film hodnotit jen na základě zápletky a jejího vývoje, tak bych se jen velmi těžko dostal u Marry Me přes jednu hvězdičku. Já totiž tedy sice beru, že tento typ filmů má svá pravidla a mantinely, a že vymyslet tady něco originálního by bylo zralé snad až na udělení nějaké prestižní ceny, ale v tomto případě bych řekl, že ony mantinely soudnosti a únosnosti, co se právě zápletky týče, tu nebyly snad ani překročeny, jako spíš rovnou přeskočeny, a jako rovnou tvrdím, brrrr, tady jsem se musel v tomto ohledu obrnit vážně velkou dávkou tolerance, abych to hned po prvních pár minutách nevypnul. Naštěstí krom zápletky tu jsou k dispozici ale ještě dvě ústřední postavy, ztvárněné dvěma výraznými tvářemi, a ty to v podstatě celé zachránili. Jennifer Lo tedy sice nikdy nebudu považovat za kdovíjakou herečku, a i zde je její výkon spíš rozpačitý, převážně nepřesvědčivý a až naivní, na druhou stranu je na svůj věk ale pořád zatraceně sexy, což jí zde ve výsledku na dobrý dojem nakonec bohatě stačilo, no a Owen Wilson je pak obyčejný sympaťák, u kterého to herectví též příliš neuznávám, ale platí tu pro něj to samé co pro Jennifer, to sympaťáctví mu zde prostě také stačilo k tomu, aby bavil a zaujal, každopádně to nejdůležitější je ovšem to, že mezi těmi dvěma tu zafungovala vážně silná chemie a jiskra, čímž mě dokázali do toho filmu vtáhnout a kupodivu se při něm i bavit, a to tak dokonale, že jsem dokázal ignorovat i další negativa, jako absenci humoru, totální předvídatelnost a nulovou funkčnost dramatických a emočních scén. Takže je to zkrátka velmi jednoduché. Bez Jennifer a Owena bych skutečně při hodnocení uvažoval i o Odpadu, jen díky nim si ovšem dovolím Marry Me označit za vcelku snesitelnou záležitost, která se dá příjemně přežít. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(29/2022) / Človek čo videl aspoň dve romantické komédie pochopí po 5 minútach presne čo ho čaká. Ja to v podstate hodnotím pozitívne. Námet je totálne scifi, ale budiž, ak sa prispôsobíte, celkom sa podarilo príbeh okolo toho napasovať. Prekvapila JLo, fakt slušne zahrané, bez zbytočných okázalostí. Neurazilo. (6/10) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Aktualizovaná Pretty Woman pre modernú generáciu, ktorej sa darí vnášať svieži vietor do čoraz viac upadajúceho žánru romantických komédií. Až na jednu výnimku (a nie, nie je titulná skladba) síce nezískava priveľa plusových bodov za vcelku genericky znejúci pop, v ostatných aspektoch však pôsobí o poznanie príjemnejšie. Jennifer Lopez a Owen Wilson možno nie sú Julia Roberts a Richard Gere, no obaja sú patrične sympatickí, chémia medzi nimi až nečakane funguje a funguje vlastne i ten absurdný, z komiksu pochádzajúci námet.  Jeho absurditu si totiž scenár veľmi dobre uvedomuje a ak mám brať Marry Me ako rozprávku, ktorá sa nesnaží o žiadnu revolúciu, potom asi nemám dôvod na výraznejšiu negativitu. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Komediální drámo s celkem originálním ústředním nápadem, kdy se známá zpěvačka na vystoupení rozhodne požádat o ruku cizince z davu poté, co zjistí, že ji snoubenec podvedl. Dvojka J-Lo a Owen Wilson se dá, i když bych si ji popravdě dokázal představit i uvěřitelnější, mix dramatu a komediální linie zde sedl skvěle a i když se Marry Me jak už to tak bývá nevymanilo ze zajeté stereotypní šablony podobných filmů, dalo se bez újmy a vcelku dobře dosledovat. Asi bych ocenil vyhrocenější střetnutí reality profesora matematiky a popové zpěvačky a více obsahu okolo toho než “jen” budování vzájemného vztahu mezi hlavní dvojkou a vatou ve formě aktivit kolem Wilsonovy dcery, ale i tak si nestěžuji. To, co jsem očekával, a to komediálně-dramatickou lovestory, jsem taky dostal… ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Ve třídě na otázku: „Jaké je naše číslo?“ třída odříká pí jako „3,14159265839“. Pí na 11 číslic je ve skutečnosti „3,14159265359“. (BMW12)

Reklama

Reklama