Reklama

Reklama

Recenze (5)

Gertruda.W 

všechny recenze uživatele

Film o lásce. O lásce vysněné, platonické i reálné. O takovém docela obyčejném životě jedné už trochu starší holky a jednoho pošuka. O tom, jak je dobré se dívat kolem a taky nenechat se odradit. Příjemný dánský film s výbornými herci. Řekla bych, evropská romantika vysoké úrovně. Já jsem se bavila moc. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Člověk, který ten opravdu film viděl, by 5 hvězdiček nedal.Taková normální komedie. Občas jsem se ztrácela mezi tou snovou linkou a skutečností. Ale Nicolas Bro byl v roce 2001 ještě docela fešák. Ve srovnání s dneškem rozhodně. :-))) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Monin svět je velice milá a příjemná exkurze do reálného i vysněného světa hlavní hrdinky, která toho zvládne opravdu hodně. Nechtěnou bankovní loupež, natáčení reklamy a ještě neustálé koketování se svým vysněným princem, které se děje převážně v její mysli. Ale všechno tohle funguje, Sidse je vážně k nakousnutí, Thomas nádherně zmatený a když vidím Madse, už zcela chápu, proč mu početné, ženské osazenstvo padá samo k nohám. No a když k tomu připočtu natáčení porna, s vedoucím Nicolasem Bro, tak před jeho dvaceti až třiceti kily, nemůžu téhle komedii skoro nic vytknout. ()

LilySnape 

všechny recenze uživatele

Pěkný film, neurazí, nenadchne... jediné co mě až děsilo, jak jsem cítila s Monou :-) Taky si tak chodím světem a sním o Madsovi :-) Dávám tři hvězdičky, jak říkám, není to ultra třída, ale moc pěkný film... ()

Reklama

Reklama