Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu film předvídatelný,na druhou jeden z mála hraných filmů o surfařích a surfování z 60. let, který je relativně realistický a dramatický a nepokouší se konkurovat surfovým muzikálovým teen komediím (zdravím Beach Party sérii), kde je prkno a surfování jen atrakcí navíc. A ty jízdy ve Waimea Bay v podání Grega Nolla a Mikea Dory ty jsou dodnes úžasné. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Škoda stopáže, podobný (ne)děj by se dal krásně sfouknout během hodinky a člověk by se tolik nenudil. Sleduj stupidní páření se soutěživých surfařských blbečků a jednoduchých vnadných žen (plusový bod Barbara Eden), trapný dramata, samý vtipný střihy kdy týpek kecá v úplně klidný vodě a najednou jede na obří vlně. Naštěstí nechybí fajn dobová atmosféra, hezký lokace havajský Wimea Bay, pořád to dává smysl k Endless Summer a Beach Party do kombinace. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Tak děj je předvídatelný natolik, že v porovnání s ním i běžný bakalářský příběh vypadá jako výkon scénaristické rafinovanosti. Navíc všichni zde hrající vypadají jako by si do filmu jen odskočili z natáčení nějaké rozjuchané reklamy na coca-colu, všichni mají zařivé úsměvy a zřejmě snížený intelekt. Takže jediným kladem jsou zde zde ty reálné záběry ze surfování. Ty jsou opravdu pěkné, ale celý film nevytrhnou. ()

Reklama

Reklama