Reklama

Reklama

VOD (1)

Knihy smrti vypráví tři zdánlivě nesouvisející příběhy, které jsou do sebe zapletené v prostoru a čase. Hlavním tématem je ale smrt a to, že smrtí život nekončí... (TV Prima)

Diskuze

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Hashirama

Tak k tomu by se měl vyjádřit spíše on.

Za mě je velký rozdíl mezi tím koukat na "fiktivní válku blbečků v pláštěnce" a historickou událostí, která může působit velmi zklíčeně.

Hashirama

Hashirama (hodnocení, recenze)

Han_Quintet

To víš, že já taky dávám na jeho erudované rady. Nicméně moje víra v jeho schopnosti byla otřesena, když pičoval na Infinity War, protože pod slovem “War” si představuje drsnou bitevní vřavu (v marvelovce...) a přitom coby “zapřisáhlý pacifista” odsoudí Dunkirk, protože v něm vyvolává pocity beznaděje. Tak jsem byl nucen si položit otázku, jestli nemá rozdvojenou osobnost.

na příspěvěk reagoval Han_Quintet

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Hashirama

To je obyčejná závist, Psychor je legitimním expert díky prokázané znalosti a hloubce hororových filmů a témat a já na jeho odbornost vždy dám.

na příspěvěk reagoval Hashirama

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Hashirama

On mně jedno dubu sral, to je pravda a bylo to hlavně z důvodu, že téhle stránce dělal ostudu a táhnul ji dolu. Ale pak už mně přestal srát aaa s s touhle stránkou to dopadlo, tak jak to dopadlo. Nicméně v tomhle směru, to neni jenom jeho zásluha, ale má na tom svůj podíl. Ale třeba teď mně vůbec nesere :) 

Uživatel Hashirama smazal svůj příspěvek.

Han_Quintet

Han_Quintet (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nevím jestli jsi na správné platformě, ale tvé homosexuální touhy a představy taky skutečně nikoho nezajímají. A takové sexuální instulace si nech pro své  homo kámoše. Díky.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Han_Quintet

Zdraví vás zdejší hororový expert... První segment určitě, avšak mělo zůstat pouze u něho. Antologii by spíše slušela seriálová forma. Zbývající příběhy již nedosahují potřebné kvality a pouze celý snímek zbytečně natahují, což se zákonitě podepisuje i na tempu vyprávění. Osobně jsem ohodnotil prostřednictvím tří slabších hvězd.

na příspěvěk reagoval Han_Quintet

Reklama

Reklama