foto

Yul Vazquez

  • nar. 18.3.1965 (52 let)
    Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gringo
2017 Crown Heights
Last Flag Flying
The Super
1 Mile to You
2016 Infiltrátor
The Phenom
The True Memoirs of an International Assassin
2015 Amok
Anesthesia
2014 Čas beznaděje
Fugly!
Poslední K.O.
Rob the Mob
Smrt čmuchala
Švec
2013 Hra na hraně
Kapitán Phillips
Pokrevní pouto
2011 Ďáblova ruka
2010 Amigo
A-Team
F--K
Fotři jsou lotři
Před očima (TV film)
Seed
2009 Hledaný
2008 Che Guevara
Che Guevara: Partyzánská válka
Marconi Bros., The
2007 Americký gangster
Box, The
Jiná perspektiva
Music Within
Southern Gothic
Úlovek
2006 Prodám šéfa zn. spěchá
Things That Hang from Trees
2005 F Word, The
Válka světů
2003 Mizerové II
2002 Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
Running Time
2000 Traffic - nadvláda gangů
460 podezřelých
1999 Man of the Century
Nevěsta na útěku
1998 Call Back, The
1996 Jakeovy ženy (TV film)
Last Big Thing, The
1995 Cena lásky (TV film)
V poslední chvíli
1994 Pravidla hry
Somebody to Love
1993 Nebezpečně ozbrojen (TV film)
Night Owl
1992 Fly by Night
Králové mamba

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Angel Heart (E07)
Blinded by the Light (E06)
Unearthed (E05)
další epizody (6)
Bloodline (TV seriál)
Part 25 (S03E02)
Part 24 (S03E01)
2016 Rozvod (TV seriál)
Poradna (S01E03)
O den později (S01E02)
Bloodline (TV seriál)
Part 23 (S02E10)
Part 22 (S02E09)
Part 21 (S02E08)
další epizody (6)
Jak prosté (TV seriál)
Morland v podezření (S04E22)
2014 The Lottery (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Root Path (S03E17)
2013 Město divů (TV seriál)
Hříchy otců (S02E08)
Nepřátele si drž u těla (S02E07)
Na vrcholu světa (S02E06)
další epizody (7)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Tvrdý dopad (S01E06)
další epizody (8)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Treme (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Krajina vzpomínek (S01E09)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
2001 Big Apple (TV seriál)
1999 Mondo Picasso (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Trinity (TV seriál)
1997 Temporarily Yours (TV seriál)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showing Up

TV pořady

2011 The 65th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace