Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Grombergovi jsou velmi úspěšní, dokud se nezačnou bavit mezi sebou. Dědeček Mitchell založil úspěšnou právnickou firmu, jeho syn Alex je v ní úspěšným právníkem, jednadvacetiletý vnuk Asher se ještě hledá a jeho bratru Elimu je teprve jedenáct. Rodinu doplňují babička Evelyn, Alexova žena Rebecca a dědečkův senilní bratr Steven. V plném počtu se scházejí při svátcích jako je Pesach a pokaždé se strhne pěkná mela. Opravdovou soudržnost rodiny však prověří až skutečné krize. A některé rodiny přežijí všechno... Snímek, který natočil australský režisér Fred Schepisi, je pozoruhodný hereckým obsazením. Tři generace klanu Grombergových ztvárnili zástupci tří generací herecké dynastie Douglasových. Ve filmu bok po boku hrají slavný Kirk Douglas, jeho neméně slavný syn Michael, vnuk Cameron a Kirkova první žena a Michaelova matka Diana. (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

Filmweb.cz (Jan Sehnal)

"Máte-li chuť si jít do kina odpočinout, trochu se zasmát, trochu se zamyslet nad lidskými vztahy, a vlastně zamyslet se nad sebou samými, tento film vám vřele doporučuji. Pokud ovšem čekáte letní trhák, ze kterého budete odvázáni, a při odchodu ze sálu budete oplývat blahem - pak vás toto rodinné…" více

Tiscali.cz (Kateřina Grosmanová)

"Natočit malé drama o rodině, která vlastně není příliš zajímavá a v níž se toho moc neděje, asi nebyl ten nejlepší nápad. Tak to chodí je film, který je místy příliš zdlouhavý, sem tam nabídne nějakou úsměvnou scénku, ale celkově působí trochu podivným dojmem. Při některých scénách divák dost dobře…"

Reklama

Reklama