foto

Geoffrey Arend

  • nar. 28.2.1978 (41 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Batman: Hush
2016 Angry Birds ve filmu
2014 Distance
Worst Friends
2013 Beach Pillows
2012 Žádost o ruku
2010 Ďábel
2009 500 dní se Summer
Paper Tigers
Rex (TV film)
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
She Pedals Fast (For a Girl)
2007 Killing Zelda Sparks
Loveless in Los Angeles
Making It Legal (TV film)
2006 Trhni si!
2005 Bláznivá olympiáda
Press or Say '2'
2004 Procitnutí v Garden State
2003 Tak to chodí
Tale of Two Pizzas, A
2002 Is It College Yet? (TV film)
Porn 'n Chicken (TV film)
2001 Bubliňák
Superpoldové

TV seriály

2019 Aféra (TV seriál)
Epizoda 11 (S05E11)
Paní ministryně (TV seriál)
Leaving the Station (S06E10)
Killer Robots (S06E03)
The Strike Zone (S06E02)
další epizody (12)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
Winter Garden (S05E09)
The Courage to Continue (S05E08)
další epizody (22)
2017 Paní ministryně (TV seriál)
Women Transform the World (S04E10)
Minefield (S04E09)
The Fourth Estate (S04E08)
další epizody (23)
Americký táta (TV seriál)
Garbage Stan (S14E20)
2016 Dream Corp LLC (TV seriál)
Paní ministryně (TV seriál)
The Race (S03E10)
Snap Back (S03E09)
Breakout Capacity (S03E08)
další epizody (23)
2015 Paní ministryně (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E10)
Ruská ruleta (S02E09)
Lights Out (S02E08)
další epizody (21)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Game On (S01E11)
Collateral Damage (S01E10)
So It Goes (S01E09)
další epizody (11)
Chirurgové (TV seriál)
Všechno zahodit (S10E15)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ta věc s tátou (S03E13)
Útěk z vězení (S03E12)
Temné město (S03E11)
další epizody (13)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Jako virus - 1. část (S02E18)
další epizody (10)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Kurz anatomie (S02E09)
Láska bolí (S02E08)
další epizody (19)
2010 Médium (TV seriál)
Allison Rolen Got Married (S06E16)
2009 Trust Me (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Slip Slidin' Away (S03E06)
2008 Greek (TV seriál)
Freshman Daze (S01E15)
Highway to the Discomfort Zone (S01E13)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hra (S06E14)
2004 The Wrong Coast (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Svědomí (S03E17)
2003 Hey Joel (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bounty (S14E02)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Daria (TV seriál)
My Night at Daria's (S05E12)
Prize Fighters (S05E11)
Life in the Past Lane (S05E09)
další epizody (5)
2000 Daria (TV seriál)
Groped by an Angel (S04E11)
Legends of the Mall (S04E10)
I Loathe a Parade (S04E06)
další epizody (6)
1999 Daria (TV seriál)
The Lawndale File (S03E11)
Jake of Hearts (S03E09)
The Lost Girls (S03E06)
další epizody (6)
1998 Daria (TV seriál)
Fair Enough (S02E10)
That Was Then, This Is Dumb (S02E05)
1997 Daria (TV seriál)
Cafe Disaffecto (S01E04)
College Bored (S01E03)
The Invitation (S01E02)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Paní ministryně (TV seriál)
Eyjafjallajökull (S05E06)

Host

TV pořady

1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky