foto

Kelly Overton

  • nar. 28.8.1978 (40 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato herečka se narodila v roce 1978 ve Wilbrahamu ve státě Massachusettes.Na střední škole byla skvělou atletkou - na západě Massachusettes dokonce nebyla k poražení v běhu přes překážky a skvěle hrála i fotbal a basketbal. Po střední škole se přestěhovala do NYC, kde studovala americkou Akademii dramatického umění.

Během studií účinkovala na Brodwayi a občasně se objevila i v televizních show.Kariéru si budovala dalších 5 let v New Yorku,ale nakonec se přesunula do města filmů - Los Angeles. Zde natočila své první filmy - TAK TO CHODÍ a SVATEBNÍ MRÁKOTY, mezitím se ale opět objevovala v televizních show. Svojí první hlavní roli dostala v ne přiliš uspěšném thrilleru BREAKING DAWN,její zatím nejznámější role je z filmu BEZNADĚJ - kde ztvárňuje mladou Cynthiu unikající spolu se skupinkou přeživších před temným duchem "Tek".

Zeck "Zeck" Tyler

Herecká filmografie

Filmy

2018 Overtown
2015 The Road Home
2014 Risen
Vánoce podruhé (TV film)
2011 Soudcova žena (TV film)
2010 Madso's War (TV film)
Náměsíčný
Tekken
2009 Pod novým vedením
2008 The Collective
2007 The Wager
2006 Beznaděj (TV film)
Opuštěný kaňon (TV film)
2005 Kruh 2
2004 Breaking Dawn
Svatební mrákoty (TV film)
2003 Tak to chodí

TV seriály

2018 Van Helsing (TV seriál)
Super Unknown (S03E02)
Fresh Tendrils (S03E01)
Black Days (S02E13)
2017 Van Helsing (TV seriál)
Crooked Falls (S02E12)
Be True (S02E11)
Base Pair (S02E10)
další epizody (12)
2016 Van Helsing (TV seriál)
It Begins (S01E13)
He's Coming (S01E12)
Last Time (S01E11)
další epizody (13)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Alexeje Volkova (S02E10)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Příběh Dokua Zakayeva (S02E08)
další epizody (10)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
The Haircut (S03E03)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
Večer (S06E07)
Konečně (S06E04)
další epizody (5)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
Na začátku (S05E07)
další epizody (6)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Soul Survivor (S05E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Informátor (S07E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt v cíli (S07E22)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Lovecká sezóna (S02E21)
Vražedná čísla (TV seriál)
Hollywoodská vražda (S04E02)
Odložené případy (TV seriál)
Krev na stopách (S04E15)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Barva smrti (S02E12)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 The Collective

Dokumentární

2009 Standardized Testing

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace