Reklama

Reklama

Emmanuelle

  • Česko Emanuela (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emmanuella je krásna mladá modelka, která žije v Bankoku spolu se svým mužem Jeanem, který je o několik roků starší. Oba jsou v manželství velmi tolerantní a proto manžel nenamítá když k nim domů přichází mladá Marie Ange, která chce od jeho ženy víc než jen rozhovory... Emmanuelle je ale víc fascinovaná starší Bee, s kterou odjíždí na výlet do divočiny... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Série o Emanuellce mě nikdy nebrala(ne že bych ji vyhledával nebo bych viděl hodně těch děl), ale prostě mě to strašně nudí. Erekce nenastala a tak koukám jen na krásnou(byť chlupatou) krásku která řeší svý problémy(nojo jako bych jich neměl dost) a tak se vyspí s každým koho potká. Což je celkem nuda když prakticky nic nevidíme. Jedním slovem nuda. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Emanuela - erotická bohyně mého dětství. I když nejde o nic víc než lehce lechtivý seriál pro dlouhé sobotní večery na Nově, správné erotické dusno tomu rozhodně upřít nejde, hlavní herečka je neuvěřitelně (typicky francouzsky) sexy a když už nic, tak výpravu musí ocenit každý. Komu seriál nestačí, můžu doporučit nepřekonatelnou knihu od Emanuelle Arsanové. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je maximálne podivné, čo všetko bežalo v kinách s tým, že sa jedná o nejakú áčkovú psychologickú drámu. Emanuelle je iba typickým erotickým filmom sedemdesiatych rokov, kde každého zaujíma iba nahota Sylvii Kristel a aj tej je tu pomerne málo. Pre mňa trochu nepochopiteľný kult. Hlavne preto, ako vyzeral vtedy pornopriemysel (filmy mali dej a rozpočet). Koho potom mohlo toto osloviť? ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

To jsem se zase nechala nachytat. Řekla jsem si, že se už konečně musím dovzdělat a zhlédnout takzvanou „klasiku všech klasik“. Na konci jsem jenom hlesla: „Taková konina!“ Mizerně natočené, herci i v rámci žánru nic moc, hudba... Francisi, byl jsi tam ty, nebo se spletli v titulcích? A za co sakra ta hvězdička? Z nostalgie to u mě být nemůže. Asi za to, že existují ještě horší věci, například jihoamerická telenovela. Mám při ní stejné extatické zážitky, které se k tomu násobí počtem dílů (tedy řádově stovky, to je panečku jízda)! „Pamětníci“ prominou, nevím, jaká je kniha, ale v mých očích stál tento film za starou bačkoru. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ano, svého času za socíku ale i krátce po revoluci byl tento film pro dospělé, pro mě pochopitelně zakázaným ovocem-bohužel, dnes se však nato dívám už s úsměvěm a s jistou nadsázkou..Sylvia Kristel byla pěkná ale zaplať pánbůh nebyla jediná, daleko víc se mě líbily všechny ty Black Emanuelly s Laurou Gemser, společně si pak zahráli ve dvojce..Zajímavý komentář: Paascha ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Díky erotickým scénám nedostal štáb povolení natáčet v Thajsku. Místní úřady to nepovolily. Filmařům se nakonec podařilo získat povolení k natáčení, a to když předstírali, že točí dokument pro turisty a úřadům byl předložen scénář, který nikdy nebyl použit. (Terva)
  • Kouzlo Emmanuelle proniklo do tehdejšího Sovětského svazu, kde si vydobyla oblibu mezi politickými vůdci, kteří běžně sledovali filmy pro širokou veřejnost zapovězené. (Zetwenka)
  • Postavu Emmanuelly (Sylvia Kristel) vymyslela v 50. rokoch 20. storočia Marayat Rollet-Andriane, manželka francúzskeho diplomata. (Raccoon.city)

Související novinky

Nová Emmanuelle rozšiřuje obsazení

Nová Emmanuelle rozšiřuje obsazení

20.12.2023

Nová verze klasického eroticky laděného dramatu Emmanuelle z pera autorky thajského původu Emmanuelle Arsan je už nějaký čas na cestě na velká plátna. A zatímco nyní už by se první anglicky mluvený… (více)

Léa Seydoux bude Emmanuelle

Léa Seydoux bude Emmanuelle

18.05.2022

Stále více a více populární i obsazovaná francouzská herečka Léa Seydoux má napilno. V následujících dnech budou na právě probíhajícím festivalu v Cannes uvedeny rovnou dva její nové snímky, a to… (více)

Reklama

Reklama