Reklama

Reklama

Romance po irsku

  • Velká Británie Wild Mountain Thyme (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

John Patrick Shanley, autor klasického filmu Pod vlivem úplňku, přenáší svou romantickou vizi do Irska. Tvrdohlavá farmářka Rosemary Muldoonová (Emily Bluntová) se uchází o přízeň svého souseda Anthonyho Reillyho. Problém je, že Anthony (Jamie Dornan) zřejmě zdědil rodinné prokletí a ke své krásné ctitelce zůstává lhostejný. Když Anthony zjistí, že jeho otec Tony Reilly (Christopher Walken) plánuje prodat rodinnou farmu svému americkému synovci (Jon Hamm), musí se v tomto zábavném, dojemném a romantickém filmu vydat za svým snem... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Smaragdový ostrov se mi líbí a je škoda, že není mnoho filmů, které by se zde natáčely. Příběh není nějak srdce rvoucí je možná trochu nudný, ale hlavní postavy mě zaujaly na tolik, abych se dodívala do konce (z části to bylo obsazením a hereckými výkony Emily Blunt). Nic proti českým názvům, ale udělat z Divokého horského tymiánu Lásku po irsku, tak doufám, že se ještě .rsko píše s velkým I. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neviem, akým spôsobom sa tu ocitli tak komerčne silní herci, ako si to rozpočet mohol dovoliť, pretože ide skutočne o niečo, čo môžete pozerať na TV Doma každý deň v príbehoch od Pilcherovej, pričom tu sa pridáva štipka humoru a prostredie je vidiecke Írsko. Hudba z Labutieho jazera je asi to najlepšie, čo prináša tento film, ale to si viem pustiť aj na YouTube. ()

Reklama

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně hloupý film, který řeší dvě věci. Dědictví ohledně farmy jako vedlejší linka a ta hlavní proč Jamie nemiluje Emily (tomu je tu věnováno nejspíš hodina čistého času). Emily se snaží uhnat Jamieho už od jejich 10 let, ale nedaří se jí to protože Jamie má ''velké temné tajemství''. Nutno říct, že když jsem se dozvěděl co to je, tak jsem se zasmál, nevěřícně kroutil hlavou a řekl si ''proč, Bože proč?!'' Jsou tu všechny klasické klišé, které můžeme vidět jak v dramatech, tak v romanťárnách. Pokud by se film bral s nadsázkou a parodoval by tyto žánry, pak by to určitě stouplo, ale to se nestalo. Skvělé herecké obsazení je tu spláchnuto do záchodu a nevyužívá se jejich potenciál. Co ocením je skvělá ústřední píseň a občasné krásné záběry Irska. Za mě slabší 2* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Írska romantická dráma, ktorá spočiatku nevie, či bude drámou o boji medzi postavami o pozemok, alebo iba romantická feel good záležitosť. Nakoniec je z toho to posledné, čo je zrejme to najlepšie rozhodnutie. Škoda, že sme nešli týmto smerom hneď od začiatku a napríklad sme už od prvých minút nevedeli, že Dornan je včela, veď uvidíte. Mimochodom tento herec je tu obsadený proti svojmu typu a je mi ako nesebavedomý beťák sympatický. Je to síce celé akosi divné, ale írsky svojské, čo by mi potvrdili asi iba Íri. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Stereotypy a konformita vedou k neporozumění, vnitřní bolesti, neschopnosti komunikace a projevení citu, k izolaci, neustálému očekávání... Naštěstí pro diváka nakonec tohle dusno upustí páru, a zjeví se skutečné já hlavních hrdinů. Divnofilm s nesympatickým hrdiny, který šustí papírem divadelní hry, i přesto smysl má. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno