Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Akčný hrdina 90. rokov je späť!! Mám rád filmy s Van Dammom najmä tie, na ktorých som vyrastal. Neskôr začal natáčať podpriemerné filmy, aby sa nakoniec vrátil v tejto bláznivej francúzskej akčnej komédii. Van Damme je len jeden a som rád, že natočil tento film a ešte to s herectvom nezabalil. Nepozerajte na nízke hodnotenie a kľudne si film pozrite, nie každému to možno sadne, ale keď to zoberiete ako oddychovku, ktorá sa na nič nehrá a v niektorých momentoch paroduje samú seba, tak sa vám to určite bude páčiť. Za mňa 80% a rád si to pozriem znova. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Klasická ulítlá francouzská komedie ve které je nejlepším hercem paradoxně brusselský svalnáč. Zápletka je děravá a očividně šitá na míru nejrůznějším piškuntáliím z nichž některé jsou povedené (posedlost Zjizvenou tváří) a jiné (většinou) nikoli. Van Damme střídá kostýmy a kaskadéry v (nijak oslnivých) akčních scénách, kde se hodně stříhá a tak nějak tušíte kdy už to není hlavní hrdina.  Usínál jsem, přesto mě zajímalo jak to celé skončí. Průměr. ()

Reklama

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si film Kontraband (1998)? Šlo o průměrnou akční komedii, kde belgickému svalovci sekundoval kdysi populární komik a herec Rob Schneider. Ačkoli rozhodně nešlo o žádnou pecku, tak film nabízel nápadité, adrenalinem napumpované akční scény a humor, který byl všelijaký, jen ne trapný. Ve srovnání s Posledním žoldákem připomíná Kontraband hotové mistrovské dílo, navíc s vlastním ksichtem. Poslední žoldák totiž rád a neustále cituje nebo odkazuje na jiné, daleko lepší filmy, ale přitom mu schází jeho vlastní identita, neb sám vlastně neví, čím chce být. Selhává jako komedie a příliš neoslní ani v akční rovině. V jádru jde o rozvleklé, hlučné, neforemné nic, co se vám po pár minutách okamžitě vykouří z hlavy. Nejde o nejhorší film v kariéře Van Damma a produkčně je to úplně jinde než rány morové, které do nás posledních dvacet let hustí Steven Saegal, přesto bych se Posledního žoldáka neodvážil nikomu doporučit a v žádném případě nejde o dobrý film ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Produkčné zázemie Netflixu, obstojný trailer a fakt, že JCVD posledné roky vsádza skôr na kvalitu než kvantitu filmov sľubovali, že by mohlo ísť o vydarený kúsok. Posledného žoldáka by som štýlom prirovnal k nedávnemu seriálu Van Damma Jean Claude von Johnson.  Uvoľnená, komediálna záležitosť s pár akčnými scénami, v ktorej je Van Damme akože najlepší agent/špión na svete a v ktorom si v odľahčenom tempe uťahuje sám zo seba a pritom ukáže, že aj v 60ke je v celkom slušnej forme a stále dokáže nakopať pár chlapom prdel. Presne to isté dostávame aj tuná, pre tento krát mu však výsledný dojem zkazil veľmi nevýrazný dej a hlavne takmer všetci ostatní herci, ktorí prehrávajú aj na pomery podobnej odľahčenej,mierne uletenej záležitosti. Nakoniec teda jediné čo stojí za zmienku je, že Van Damme sa evidentne snaží a nemá to v paži ako WIllis alebo Seagal a že tých niekoľko akčných scén s JCVD sa podarilo a sú ozdobou filmu. Škoda že mimo ne a pár Van Dammových narážok na vlastnú kariéru/filmy je to v podstate celkom nuda a film sa dosť ťahá. 45% a lepšie 2* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Trailer mě docela navnadil, ale zůstával jsem radši opatrný, neboť jsem se bál humoru, který v dnešní době není filmově moc dobře prezentován. Prostě moc dobrých komedií se už netočí. Dokázal bych ještě snést, kdyby to bylo ultra šílené a ujeté, ale ani to ne. Tohle mělo prostě takový divný humor, že jsem se maximálně 2-3 pousmál. Van Damme se zde aspoň snaží. Kvůli němu jsem dal 40%, jinak bych šel asi do odpadu. Jeho převleky/změny vizáže byly docela dobré, zejména ta s vlasy, to jsem se docela bavil. Bojové scény mě zde moc nebavily a ani nebyly moc dobře točeny. Neříkám, že katastrofálně, ale ty střihy a to že Van Damme nebyl viděn v záběrech, mě rozčilovalo. Najde se tu ale pár dobrých připomenutí, jako jsou jeho kopy a tak. No, vynahradil jsem si to alespoň finální scénou na bowlingu, kde se Van Damme pral docela už viditelně a k tomu ta paruka dlouhých vlasů - ta scénka mě vyloženě potěšila. Příběh je nevýrazný a postavy ? Něco šíleného. Jeho filmový syn mě sral od začátku do konce. To samé můžu říci o ostatních rolí. I ta hudba byla divná. No, je to škoda. Na tohle jsem se docela těšil a mrzí mě to kvůli Van Dammovi, že to dopadlo takto slabě. Asi už by se měl na filmy vykašlat, nebo se pokusit natočit ještě nějaké klasické béčko, ale to je taky risk, když vím, s jakými rozpočty se dnes videofilmy točí …. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká potitulková filmová scéna z porodního sálu. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno