Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Něco se skrývá u pobřeží Block Islandu a tiše ovlivňuje chování rybáře Toma Lynche. Poté, co utrpěl řadu násilných výbuchů, nevědomky vystavuje rodinu vážnému nebezpečí. (Flekoun58)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zkraje náznak hororu, který rychle vyprchá. Pak už jen koukáte, spíše jen přetáčíte, všechny ty nudné bezsmyslné a zbytečné bláboly nezajímavých postav s cílem zjistit, co se z toho nakonec vyvrbí. Nevyvrbí se nic, jen další otravné kecy a vypatlané laciné zakončení bez zakončení. Spíše takové rodinné TV drama to je. (11%) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bohužel Block Island Sound je dalším dramatem hrající si na Horor, který je tak zoufale nudný a nezáživný, až to vyloženě bolí sledovat. Příběh se odehrává na ostrůvku, kde se začínají dít podivné věci, ale podivné neznamená nutně zajímavé. Ryby i ptáci masivně umírají a lidé si neví rady. Je to sice takové mysteriózní a asi 2 scény jsou lehce creepy, ale spíš se zde řeší rodinné vztahy, konspirační teorie a různé bláboly, které mě ve výsledku spíš otravovaly než zajímaly. Kdyby z toho moře vylezlo Ctulhu, nebo jiná lovecraftská příšera, bral bych i parazita ze staré Věci, ale ve výsledku se tam nestane vůbec nic a o tom i odpovídá Kill Count 1 člověk. Když jsem se podíval na časomíru v domnění, že za 10 minut bude konec a dozvěděl se, že mi zbývá ještě 45 minut, tak jsem měl opravdu, co dělat, abych nešel raději vařit či spát. Kdo rád pomalé levné filmy, kde se nic neděje, ale má Atmosféru! tak bude spokojen. 4/10. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zajímavý slow-burn sci-fi komorní horůrek, který asi nesedne každému, ale já byla na ty skromnější poměry po dlouhé době pyšná. Scénář nabízí pár zajímavých konspiračních teorií, není to jen taková povrchní rychlokvaška a je vidět, že nadšení do záhad bylo velkou inspirací. Tady cením nejvíce asi snahu, protože žádný boom do světa tenhle kousek asi neudělá. Je to ale i dobře zahrané, atmosféra je tísnivá a nejpříjemná a divák je často na vážkách, což přispívá k intenzivnějšímu napětí. Fajn kousek pro vyvolené. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi že film v první polovině člověka nutí si myslet že problémem bude zakutálenej Dagon v zátoce aby pak pomalu pomocí nenápadnejch náznaků vaší pozornost přesměroval na opačnou stranu. Myslim že tohle byl efektivní a levnej způsob jak tenhle typ hororu natočit. Ten hlavní zobák toho nesympatickýho debila hraje až moc přesvědčivě ale aspoň to vynahrazuje jeho hezká ségra (ale s hnusným dítětem). Za zmíňku stojí taky skvělá hudba. Ačkoliv je to jeden z těch pomalejších filmů a možná by neuškodilo pár minut ustřihnout tak nemůžu říct že by zde bylo něco vyloženě navíc a obzvlášt zajímavá pointa na konci to u mě vyhnala na čtyři. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Mysteriózny triler s pár hororovými prvkami, to je asi tak v skratke žánrové zaradenie filmu. Dej sa odohráva na malom ostrove Block Island, na ktorom začnú nevysvetliteľne hynúť ryby a vtáky. Do toho sledujeme príbeh jednej rodiny z ostrova s dosť naštrbenými vzťahmi, v ktorej sa začne zvláštne správať otec a neskôr i syn. Námet správne záhadný, navádzajúci na rôzne konšpiračné teórie a v prvej polovici aj pomerne pútavo spracovaný. Problém nastal u mňa v polovici druhej, kedy som očakával zvýšenie intenzity a atmosféry, plus aj nejaké tie odpovede a vysvetlenie. Ničoho z toho som sa však nedočkal a film pokračuje až do konca presne ako v prvej polovici- čiže len nejasné náznaky a indície, čoho som sa časom prejedol a začal sa kvôli tomu aj nudiť. V závere sa SPOILER predsa len niečo málo vysvetlí, ale úplne jasnej odpovede sa nedočkáme, čo je škoda. KONIEC SPOILERU. Zahrané je to dobre, po technickej stránke to síce vyzerá trocha ako televízny film, no ani to filmu neškodí. Film si určite nájde svojich fanúšikov a nemôžem povedať, že by bol zlý. Akurát mne osobne nevýrazná a mdlá druhá polovica skazila dobrý pocit z prvej polky a nakoniec aj celkový dojem z filmu. Medzi 2* a 3*, pre tentokrát však budem prísnejší a dávam lepšie 2*. 45% ()

Reklama

Reklama