Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na lodi Bebop dochází jídlo, a tak se Ed a Ein vydají hledat něco k snědku. Čirou náhodou najdou halucinogenní houby. (Netflix)

Recenze (4)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaciatok je klasika - posadka nema co jest, nema ani floka ani palivo. Ed s Einom ziskaju psychedelicke hubicky a podaju ich zvysku posadky. Sceny ako su na tripe su famozne. Ed je moja najoblubenejsia postava, je roztomilo sialena. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti predošlej napínavej epizóde je táto skôr komediálnym odvarom, no vtipu je tu spočiatku málo. Dá sa oceniť ale paródia silných rečí dramatických situácií či zobrazenie stavu tripu z húb s tým spojenými humornými situáciami. Inak je dej predvídateľný a málo dramatický. ()

sdf1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrovna tahle epizoda (se zajímavým nápadem s "houbami") by mohla být  fakt dobrá, kdyby nebyla zpracována jako komedie a kdyby v ní nebyla Ed protagonistou. Nikdy nepochopím komu (jestli vůbec někomu) může přijít tahle postava vtipná a kdo vůbec měl ten geniální nápad, že tuhle postavu stvořil. Za mě snad nejotravnější postava, co jsem kdy viděl. Doslova, kdyby v tomhle seriálu nebyla Ed, tak by byl mnohonásobně lepší a mohl by se věnovat jiným tisíckrát zajímavějším a třeba i vtipnějším záležitostem. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama