Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (392)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Já blbec jsem se po slušných upoutávkách docela těšil a po překvapivě zábavném Free Guy čuchal příjemné rodinné sci-fi překvápko, které nám připomene milované pecky Spielberga a Zemeckise. Bláhově, nutno dodat. Levy je totiž rutinér, jenž zmíněným pánům nešahá ani po kotníky. Reynolds, který by měl film táhnout, samozřejmě znovu rozjíždí svůj repetitivní shtick, kdy mele s kadencí Kevina Harta, ale není vůbec vtipný a bohužel ani sympatický. To je docela problém, když proti němu stojí neskutečně vlažná záporačka (Catherine Keener mi chvílemi bylo skoro až líto) a Zoe Saldana se na „plátně“ moc neohřeje. Pokud se snad těšíte na romantické chvilky Marka Ruffala s Jennifer Garner, raději si znovu pusťte Přes noc třicítkou. Naštěstí se povedlo obsadit docela sympatického klučinu, jenž se dočká hrstky vděčnějších scén, a právě fragmenty s nejmladším Adamem, doplněné několika zvládnutými akčními scénami, posouvají biják směrem ke snesitelnému průměru.  Na celém projektu mi tak vlastně přijde nejhorší fakt, že všudypřítomný Netflix udělá z Adama hit, a při pohledu na docela spokojené zámořské kritiky budou šéfové streamovacího molochu žít v dojmu, že takhle to úplně stačí. Nestačí. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který je ale rutinně a extrémně nezajímavě provedený. Tak asi nějak takto lze v jedné krátké větě popsat snímek The Adam Project režiséra Shawna Levyho, který vyjma nosné myšlenky a několika vydařených gagů nezaujme opravdu ničím. Vesmír v němž se celý příběh odehrává je zcela plochý, všechny charaktery jsou kromě dětského protagonisty absolutně mimo (zdravím “zápornou” postavu) a akční stránka je opravdu k smíchu, přičemž tento koktejl zoufalství zastřešuje Ryan Reynolds, jehož herecký styl je od roku 2016 tragicky neměnný. Tohle se bohužel vážně moc nepovedlo. Škoda. (Netflix) „I'm the godfather of time travel?” ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dobře obsazená blbina, která se opět po vzoru Netflixu pouze tváří, že je skutečný film, ale když se podíváme na Free Guy od stejného tandemu, rozdíl je tam citelný. Celou dobu jsem přemýšlel, že sleduju tří a čtyř hvězdičkový film, ale míra zábavnosti a ona obyčejnost se přiklonila k nižšímu hodnocení. Nic, co bychom již dříve neviděli, akce je dost, ale je naprosto tuctová a nestrhne a je to vykrádá Terminátora 2, z něhož si potměšile utahuje. Velmi cheesy, ale méně zábavné. Nebýt Reynoldse, tak to vynechám úplně, ale na tyhle drahé filmy si holt na tom Netflixu vždycky radši kliknete, než shánět mnohem kvalitnější kousky, které ale nejsou nikde legálně k sehnání. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Shawna Levyho mám rád. Takže som sa na jeho film tešil. A dostal som len ďalšiu Reynoldsovu exhibíciu alá Deadpool. Ale teraz k pozitívam. Výborné finále, dobré akčné scény, fajn hudba, množstvo podarených vtipov a Zoe Saldana ( jedna z najkrajších žien v súčasnosti). Lenže ako celok je to tak hlúpučké. Emócie šablónovité a očakávateľné. V tomto smere sa film vôbec nesnažil o čokoľvek invenčné.  Vzťahy medzi postavami rovnako. Veľmi to zamrzí, pretože to podráža do veľkej miere atmosféru tak úpenlivo budovanú prostredím. A do toho nerátam všetky tie prechody z miesta na miesto a dialógy o niečom. Pre mňa osobne to nefungovalo. Podobné rodinné variácie produkuje Hollywood ako na bežiacom páse. Je to len ďalší zárez. Môže vám sadnúť. Nemusí. Ale v zásade je to jedno. Do dvoch mesiacov ho nahradí zase niečo iné. A všetky tie klady a pozitíva sa odrazu stanú nezaujímavé. Najhoršia vec čo sa vám môže pri rodinnom filme stať je že očakávate každú jednu scénu, bez toho, aby ste cítili akúkoľvek úprimnú emóciu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni, nic moc jsem od toho necekal a nakonec naprosto pohodovy sci-fi, sice na jedno skouknuti, ale zabavny od zacatku az do konce. Film samozrejme stoji na Reynoldsovi, kterej tu uz po milionty hraje svyho klasickyho hlaskujiciho pohodare, ale spolu s perfektnim a nemene hlaskujicim Scobellem se u toho proste neda nebavit. Pribehove je to samozrejme takova jednoducha kokotinka, ktera pripomina spoustu znamejsich filmu, me se obcas vybavil Terminator, Star Wars, pripadne Ocelova pest, ale dej svizne odsejpa, fory strida povedena akce, kecy o rodine a co je v zivote dulezity jsou podany skousnutelnou formou a triky jsou prekvapive hodne fajn. Takze za me spokojenost, vic se z nametu asi vyzdimat nedalo. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (12)

  • Walker Scobell nosí při hraní Adama hnědé kontaktní čočky. Přirozeně má modré oči. (BMW12)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama