Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden z filmov, pri ktorom mi chýba polhiezdička navyše, pretože plné štyri to niesú. Ale úprimne ma prekvapilo či už herecké spojenie Rodman-Van Damme, s Rourkeom to tiež nebolo najhoršie, v kondičke sa ešte stále držal, alebo akcia. Aj keď pri pár scénach mi s nej zastával rozum, inak prekvapivo dobrá, čo sa však o scenári v pár prípadoch povedať nedá. Najdokonalejšie na filme boli však Rodmanove hlášky a neprehliadnuteľné vlasové výstrelky, ktoré zmenil asi tak desaťkrát. 75%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to sice naprosto stupidní záležitost, ale Van Damme má tendenci tvářit se ve všech svých akčňácích smrtelně vážně. Těžko říci, zda ho zde k opaku dokopali scénaristé, či samotný režisér, ale funkční to kupodivu je. V kombinaci s naprosto protipólovým Mickey Rourkem, jehož charakter mám v jeho filmografii skoro nejraději, nelze jinak než průměr. Akci jsem už viděl lepší i ve filmografii Belgičana a technické serepetičky až zase tak nenadchnou. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Van Dammův comeback, one and only (nepočítám-li Maximální Riziko, které jsem ale na rozdíl třeba od příšerného Kontrabandu neviděl)... takhle si chci hrdinu svého dětství pamatovat. Scénář je líbivý, odehrává se v atraktivních lokacích, příběh se odvíjí ve správně našlápnutém tempu, hudba je taky dobrá, o zbraních a bojových scénách ani nemluvě. Ale lví (nebo spíše tygří:)) podíl na tom má také záporák Stavros alias Mickey Rourke, taktéž ve vrcholné formě. Dennis Rodman je příjemným oživením filmu - coby obchodník se zbraněmi a majitel nočního klubu Yaz hází fórky, vypadá jako "normálně", zkrátka v pohodě. Docela bych se i mrknul na Simon Sez, kde mu svěřili podobnou, tentokrát hlavní roli... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se dívala hlavně kvůli Mickeymu Rourkovi. Očekávala jsem však, že jeho působení zde bude častější. Tak jsem alespoň s požitkem sledovala všechny scény s ním. A především těch pár závěrečných minutek, s Mickeym do pasu svlečeným, potěšilo mé smysly nejvíce. První film vůbec, který jsem s Van Dammem zhlédla, a utvrdil mě v tom, že k jeho osobě i nadále zaujímám zcela chladný postoj. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Film mého dětství i součastnosti. Double Team je pro mě jeden z nejlepších filmů JCVD z 90tých let. Je velmi dobře, že se režije chopil Hark Tsui, dodal filmu jakousi peprnost a nepředvídatelnost a originalitu. Vizuálně je to úchvatné a střihy jsou trochu ve stylu Johna Woo. Film se odehrává v několika zajímavých lokacích, chvíli je to v Římě hotel Nabona, pak na nějakém ostrově odkud JC uteče, v letadle, sem tam někde v terénu a v pěkném koloseu s tigrem. Potěší i skvělý záporák Mickey Rourke aka Stavros nebo skvělý komik Dennis Rodeman, který chrlí spoustu skvělých hlášek, stejně jako Seagal a Wyans ve filmu Glimmer man. Není co dodat, na tento film se dá koukat stále dokola a neomrzí, já ho videl už 15x. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Yaz (Dennis Rodman) v průběho filmu celkem šestkrát změní styl účesu a barvu vlasů. (Chevees)
  • Postavy kybermnichů Regula (Umberto Raho) a Ramula (Ted Rusoff) odkazují na legendu o bratrech Romulovi a Removi, zakladatelích Říma, kde se odehrává většina děje. (Lorge)
  • Mickey Rourke absolvoval přísnou dietu, aby se připravil po fyzické stránce a mohl se tak vyrovnat Jean-Claude Van Dammovi. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno