Reklama

Reklama

Bláznivá mise 3

  • Hongkong Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling (více)

Obsahy(1)

Druhé volné pokračování této akční-komedi-taškařice kde hned na začátku unesený Sam (Sam Hui) se zaplete s bandou lupičů, kteří jsou zamaskování za falešnou anglickou královnu a Jamese Bonda. Sam jim vše uvěří v naději, že pro ně bude loupit v zájmu anglie a tak pro ně ukradne vzácné diamanty. Na případ je přidělen Samův dobrý přítel Kodyjack, který mu v den loupeže dělal nevědomky alibi a tak Sama kryje. Pravda nakonec výjde najevo a tak Sam s Kodyjackem se pokusí zhatit plány zákeřných podvodníků společně. (Mol)

(více)

Recenze (39)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Znova zabavny film po tretikrat a tentokrat je to o britskej kralovne, ktora aj tak neni prava. Aj tu sa sikovny Sam bezhlavo zalubi do nespravnej, ktora ho spociatku len vyuzivala, ale neskor sa presunie na spravnu stranu a vsetko napravi do spravnosti:) Najlepsia a najzabavnejsia cast filmu bol ten kod ku trezoru v spodobeni hry piskvorky. Sam nemal sancu a on sa vynasiel a doplnil hracie pole dalsou volnou kockou a tak to vyhral a mohol bez problemov otvorit trezor:) Tu je tych blbiniek vo filme o nieco menej ako v predchadzajucich dieloch, ale zas to neni zle, pretoze aj tak to bolo zabavne. Ako som si vo filme vsimol ten Codyjack je stale rovnaky blb a vzdy ma smolu, ako ked na konci filmu hladal svoje dieta, na ktorom mimochodom sedel:) To dieta sa velmi podobalo na svojho otca, dufam ze nebude take hlupe ako jeho otec:))) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zběsilá, ztřeštěná a infantilní hongkongská groteska od Tsui Harka (a Intersonicu, který nás zásobil už šikmookými sériemi ULTRA FORCE, RED FORCE a šaoliny) plná pitvoření, rychlého mluvení a úděsných triků, utahující si ze špiónů, vedle 007 (objeví se tu Richard Kiel alias bondovský Jaws) třeba i z "MISSION IMPOSSIBLE" (chudák Peter Graves, evidentně netušil, v čem se to ocitl) a s rozvernou hvízdanou ústřední melodií jako z nějaké Spencerovky/Hillovky. Scéna s motorkovým gangem mi zase silně připomněla druhého ŠÍLENÉHO MAXE. Kdo by to byl řekl, že u mě film s ponorkou ve tvaru žraloka nepadne na úrodnou půdu... A asi jsem viděl jiný film než monolog, protože žádných kung fu nebo robo-orgií jsem si nevšiml. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším již třetím volným pokračováním. Tentokrát si tvůrci vzali do parády dva významné agentské příběhy. Dnes by asi málokdo nepoznal Jamese Bonda a úspěšný TV seriál Mission: Impossible. A i když se děj toho velice striktně drží, pochopitelně nezůstalo jen i nich.  Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren tentokrát však z pozoruhodnou absencí akčních scén a kaskadérských výkonů. Ale jo, něco málo tu je, ale s porovnáním s předchozími snímky to nestojí ani za řeč. A tak se tento díl jeví jako poněkud slabší a to i co se týče humoru. Byť se všichni snaží seč mohou, k zasmání tady toho zase opravdu tolik také není. I tak se jedná o klasiku, která stojí za shlédnutí. A stejně   jako u předchozích snímků je ohromná škoda, že se již dnes řadí mezi pozapomenuté jak vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Opravdu škoda. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Jej, po výborných prvních dvou dílech poměrně citelný sešup dolů. Změna režiséra je hodně znát a rozhodně je to změna k horšímu. Přes všechny ty Bondovské vychytávky, chybí něco originálního nebo pořádně ujetého (a když už je tu scéna, která by tím mohla být pokulhává zpracování (např. jetpack v metru)). Vtipu taktéž ubylo a ikdyž je pár scén vyborných, většinou se točí pouze kolem problemům s "nevěrou". Aspoň že herci zůstali stejní, zvlášt Karl Maka je pořád super, ale i tak to vyjde jenom na lepší dvě. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ajajaj zmena na poste režiséra trojke nepomohla i keď je to známy Tsui Hark. Stratilo to grády a potrebný švih predchádzajúcich častí i keď nápad tu je. Tentokrát sa konečne poriadne paroduje bondovka, je tu dvojmetrový borec, číňanko so smrtiacim lietajúcim klobúkom i oceľovou rukou a k obľúbenej trojke tentoraz pribudol aj malý spratok. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama