Reklama

Reklama

Zrůda

  • USA Monster (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Aileen je prostitutka, která přemýšlí o sebevraždě. Selbu pošlou rodiče na Floridu, aby se „vyléčila" z homosexuality. Aileen a Selba se potkají v baru, zamilují se a žijí spolu. Aby měli z čeho žít, pokračuje Aileen v prostituci, ale nenávist k prostituci a pokoření z prostituce, v ní vytváří zuřivou nenávist k mužům, která vrcholí několika brutálními vraždami. (Film+)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (614)

golfista 

všechny recenze uživatele

Já fakt musím dát *****. Takhle na mě dlouho žádný film nezapůsobil. Tolika silnými a skvěle natočenými momenty, které vás donutí zatnout pěsti (nebo zuby), moc filmů nedisponuje. A hlavně ..... téměř všichni tady o tom psali, různá ocenění to potvrdila, ale když to člověk vidí na vlastní oči ... výkon Charlize Theron je fakt neuvěřitelný ! Dovolím si tvrdit, že Oscar za ženský herecký výkon ještě nikdy nebyl v tak správných rukou. ...... A ještě - skvěle vybraná hudba ! Já tu písničku od Journey miluju, ale takhle na mě ještě nedolehla ... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pokud jste deprimovaní, na film nekoukejte! Pravdivý příběh prostitutky - sériového vraha Vás totiž příliš nerozesměje. Ale jestliže hledáte vynikající film s vynikajícími hereckými výkony, tak jste na správné adrese. Film je vzrušující, temný a silný. Jestli máte možnost, podívejte se. I'm not a bad person. I'm a real good person. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Příběh o "vzniku" jednoho lidského monstra. Snažící se relativně úspěšně ukázat všechny aspekty, takže sice ukazuje i ty "zlé věci", které byly na Aileen páchány, ale zároveň ji nijak neobhajuje, nesvádí všechny její problémy na společnost. Zároveň se snaží odhalit i její lidskou tvář a že i ona byla schopna milovat. Film se do všeobecného povědomí spíše než-li tématem a svými nespornými kvalitami zapsal výkonem k nepoznání změněné Charlize Theron. Což je nefér ke Christině Ricci, která jí více než zdatně sekunduje. ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu se projeví v plné síle spojení slov "emocionální horská dráha". Hlavní postavu Aileen chvilku nenávidíte a hned s ní zase soucítíte. Začínající Petty Jenkins napsala perfektní scénář a překvapivě jej i velice dobře zrežírovala. Možná mi jen chyběla jistá větší syrovost, režisérka se bála zajít do detailů. Syrovost by totiž diváka naprosto vtáhla do děje a ona emocionální horská dráha by s ním pořádně zaházela. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $34,469,210Tržby Celosvetovo $60,378,584Charlize Theron v hereckej podobe ako zo zlého sna, presnejšie v jej podaní to je až neskutočný prerod či už charakterný alebo výzorovo, popri jej úlohy psychopatičky sa dobre zhostila svojej úlohy aj Christina Ricci. /75%/ ()

Galerie (79)

Zajímavosti (32)

  • Aileen Wuornosová ve 14 letech otěhotněla a narozeného syna dala k adopci. (jenik71)
  • Slovo „fuck“ a jeho různé odvozeniny se ve filmu objeví 189krát. (imro)

Související novinky

Thor a Captain America chytají druhý dech

Thor a Captain America chytají druhý dech

25.09.2011

Komiksoví fanoušci v ČR se vztekají, že The Avengers se budou promítat pod přeloženým názvem Mstitelé, ale svět se točí dál. V Marvel Studios se neflákají. Thor 2 už byl oficiálně schválen, dokonce… (více)

Místo ulic válečná zóna

Místo ulic válečná zóna

29.08.2006

Tak se zdá, že irský herec Stuart Townsend definitivně zlanařil dlouholetou přítelkyni Charlize Theron do svého režijního a scenáristického debutu. Držitelka Oscara za výkon v dramatu Zrůda bude… (více)

Reklama

Reklama