Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla několikrát a vždy mě pobavil. Emma je skvělá a s Lukem jí to moc sluší. Začalo to vlastně nevinně v podobě dohody - ty budeš moje sváteční rande a já tvoje. Všem zacpeme pusu a nebudou se ptát, proč nikoho nemáme. Prostě na pohodu. Jenže... Jakmile tuto dohodu naruší city, vše se změní. A někdy není tak snadné si přiznat, že už nejsme jen přátelé, ale něco víc. A mnohdy je sakra těžké svoje city přiznat tomu, koho se týkají. O tom se přesvědčí i hlavní aktéři této romantické komedie. Za mě povedené dílko. Klidně si ho zase někdy pustím. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Zmiešané pocity. "Holidate" má svoje skvelé momentky, má svoje mizerné momentky. Má vtipné situácie, má to trápne situácie. Sú scénky, ktoré vedia pôsobiť úprimne, sú tu scénky, ktoré ukážu neskutočnú americkú teatrálnosť. Takže z toho asi aj plynie moje hodnotenie k filmu. Mám rád Emmu Roberts a musím povedať, že v tomto filme jej to priam perfektne sekne. Nevedel by som si asi nikoho iného predstaviť v tejto role, kde vie byť správne milá a správne drzá. A vie si nájsť ten správny pomer toho všetkého. Luke Bracey je tiež okey, no jeho som v tej role až tak úplne nevidel. Myslím si, že by mi tam lepšie asi sedel Chris Pratt, no bolo by to asi zvláštne keby si Emma Roberts našla niekoho, kto už mal 40. Ale nebol som jeho výkonom úplne presvedčný. Ostatné postavy sú celkom okey, no miestami skôr idú vo svojej role ďalej a ďalej a dokopy sa vo filme nenájdu žiadne veľké prekvapenia. Najlepšie časti sú podľa mňa v úvode. Sledujeme Vianoce oboch našich hrdinov, stretnú sa v supermarkete a idú na svoj prvý "holidate" na novoročnú párty. A bol som v nálade, že tento film bude vynikajúci. No postupne sa to začalo trošku rozpadať. V prvom rade film veľmi často skáče a necháva dlhé prádzne miesta, ktoré vám môžu prekážať. Tým, že skáčeme zo sviatku do sviatku, tak si často môžete hovoriť, čo sa v ich živote dialo medzitým. Okrem toho v polke filmu sa dočkáme skutočne ťažkých klišé momentiek, ktoré z toho spravia celkom riadny gýč. Niekedy som mal pocit, že film si z tých gýčových scénok robí srandu, no niekedy som mal pocit, že to proste len potrebovali urobiť ťažko americké. Ako som povedal. Mám z filmu zmiešané pocity. Je tu veľa momentov, na ktorých som sa smial, no rovnako tu boli aj momentky, kde som si hovoril "To vážne?" Z toho sa potom aj odvíja finálny verdikt. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nikdy nechci vidět nic z rozsáhlé nabídky stanice Hallmark a bohužel už jejich tvorbu přebírá i Netflix. Jsou to takové ty bezduché, lacině vypadající, vesměs vánoční rom-comy jako přes kopírák, s nudnými tvůrci za kamerou a totálně céčkovými herci, kteří hrají jen tam a nikde jinde je neuvidíte. A zmiňuji to proto, že Netflix originály typu Holidate se tomu nebezpečně blíží, nicméně si snad i do budoucna nechají nějaké ty schopnější herce. Přiznávám, že se nejedná o žádné veledílo a užil jsem si to hlavně proto, že jsme na to koukali na Silvestra s přítelkyní a vínkem..ovšem i bez toho bych to hodnotil jako neurážející romanťarnu s několika cringe momenty, ale i těmi příjemnými...70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Štandardná romantická komédia, aj keď s pomerne originálnym nápadom. Romantické prvky však prebrali snáď skoro všetky slaďučké klišé aké si len viete predstaviť. Vrátane vyvrcholenia, zápletky a rozuzlenia. Nič prevratné, no pozerať sa na to dá, a miestami bola aj sranda (napríklad scénka s laxatívom). Najlepšie pozerať s pubertálnymi dcérami. Priemer. 60/100 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Stačí si přečíst první větu zde v obsahu (Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod.) a víme na čem budeme. Jo, bude to trochu skřípat….někdy si půjdou vyloženě po krku….asi se spolu i vyspí….pak se jejich cesty rozejdou….a těsně před závěrečnými titulky zjistí, že spolu vlastně chtějí mít velký dům s plaňkovým plotem a za ním zlatého retrívra. Ano, tohle jsme už viděli asi stokrát. Ale chcete slyšet, taky nějaká pozitiva? Sváteční rance není klasickou romantikou, s kterou to na vás bude zkoušet TV Barrandov ve středu večer. Tváří se spíš jako most mezi standardní klišomedii a Apatowkou jakou jsou například Kopačky (r.2008)…..a to jí vlastně dělá docela zábavnou. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)
  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)

Reklama

Reklama