Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Asi je to tím , že jsem už dlouho neviděl romantickou komedii (poslední byla tuším Ženská Pomsta) , ale mě to sedlo. Svobodná ženská se seznámí s svobodným chlapem a domluví se, že spolu budou chodit na svátky mezitím se, ale do sebe zamilují. Má to sympatické postavy hlavní herečka je pěkná (chlapy nehodnotím nejsem teplý Kovy) a chemie funguje je zde sice jedna fekální scéna, ale neukážou ji tak, že plus. Body dole pouze za patetický konec vzpomněl jsem si na Zamilovaného Profesora 2. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Netflix po dlouhé době vydává pohodovou randící komedii se sympatickou Emmou Roberts a Lukem Braceym, kteří mezi sebou mají dobrou chemii a s výsledkem jsem spokojený. Ničím to z žánru vyloženě nevyčnívá, ale ani v ničem nezaostává a hlavně se na film hezky kouká a takové filmy mám rád. Příjemný, odpočinkový nadprůměr, který mnohdy i pobaví a na nic si nehraje. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Další film, na kterým si budu ráda (a nejen na Vánoce) ujíždět. Emma s Lukem mezi sebou mají velkou chemii a bavili mě hned, jak na sebe poprvé narazili. Od tý doby jsem se stala vážnou fanynkou jejich vztahu. A nebýt toho americky přehnaného konce, klidně napálím plný počet, protože vedle toho, že je film krásně romanticky, byl i vtipný. Takhle to mám ráda, 4* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Vánoční romantická komedie od Netflixu. Po takové větě už se toho od filmu příliš očekávat nedá (alespoň v mém případě), takže jsem se pohodlně usadil, připravil se na odpadování a šel do toho. Začnu negativy. Netflix se tak soustředil na všerasové obsazení (chyběli snad jen Eskymáci a indiáni či spíše původní Američané, holt zeměpis za Kolumba...), že úplně zapomněl na všechny kapitálky z abecedy. Hmm, teď, když to po sobě čtu, ani nevím, zda jde o negativum... Postava nejlepšího kamaráda hlavního hrdiny sice naplňovala kvóty, ale zdála se mi být úplně zbytečnou. A tím bych tuto kapitolu asi uzavřel, protože i přes tu až příliš okatou multikulturní sestavu jsem se u snímku překvapivě dobře bavil. Emma Roberts mi na rozdíl od své slavné tety sedí, Kristin Chenoweth mě nutí k úsměvu pokaždé, když ji vidím, humor jasně vítězil nad romantikou (navíc šlo o humor, který mi byl blízký) a romantika samotná nebyla až tak zběsile přebujelá. Snad až na ten závěr. Shrnutí: Byla to v podstatě taková vánoční hovadinka, ale já jsem se u ní bavil, takže jí nebudu ubírat hvězdičku jen proto, abych tu byl za velkého drsoně. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nikdy nechci vidět nic z rozsáhlé nabídky stanice Hallmark a bohužel už jejich tvorbu přebírá i Netflix. Jsou to takové ty bezduché, lacině vypadající, vesměs vánoční rom-comy jako přes kopírák, s nudnými tvůrci za kamerou a totálně céčkovými herci, kteří hrají jen tam a nikde jinde je neuvidíte. A zmiňuji to proto, že Netflix originály typu Holidate se tomu nebezpečně blíží, nicméně si snad i do budoucna nechají nějaké ty schopnější herce. Přiznávám, že se nejedná o žádné veledílo a užil jsem si to hlavně proto, že jsme na to koukali na Silvestra s přítelkyní a vínkem..ovšem i bez toho bych to hodnotil jako neurážející romanťarnu s několika cringe momenty, ale i těmi příjemnými...70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama