Reklama

Reklama

Madeleine Collins

  • Francie Madeleine Collins
Trailer 1

Obsahy(1)

Dvojí život Veroniky známe, ale co dvojí život Judith? Je rozdělený do dvou zemí, Švýcarska a Francie. Dělí ho nejen hranice států, ale i rodiny, kterých je tam žena součástí – ve Švýcarsku žije s Abdelem a mají malou dceru, ve Francii vychovává s Melvilem dva starší syny. Hranice mezi dvěma životy se pod tíhou nánosu nových lží oslabuje s každou cestou tam a zpátky. Když se ale Judith pokusí ze své vlastní pasti uniknout, její situace se brzy vymkne kontrole… (Febiofest)

(více)

Recenze (6)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že zde Virginie Efira ztvárnila podobnou postavu ženy s evidentními psychickými problémy, jako ve snímku En attendant Bojangles (oba filmy ostatně vznikly ve stejný rok), který mi přišel podobným způsobem nepřesvědčivý a neuspokojivý. Asi jsem měl tuhle herečku prostě nejradši v jejích starších rolích v relativně nenáročných, ale velmi příjemných romantických komediích typu Une famille à louer, Le goût des merveilles či Un homme à la hauteur, a někdy od roku 2019, kdy si začala vybírat všechny ty nesnesitelné artové projekty à la Sibyl či Benedetta, už mi její herecký výskyt ve filmu nedělá tak dobře jako kdysi. A hlavně tenhle konkrétní film mě fakt nebavil a iritovalo mě, jak je zde spousta informací nevyřčena a člověk se může jen domýšlet, jak to asi bylo (kupříkladu už v úvodní části v obchodě člověka zarazí, že zdánlivě nijak nesouvisí s dalším dějem, a spojitost s hlavní postavou je sdělena až ke konci), a stejně tak jsem si nenašel cestu k hlavní postavě a její chování mi přišlo nepochopitelné. Svoje diváky si to asi ještě najde, ale mě osobně to spíš jen otrávilo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Madléna, alebo skôr budúca Madléna, žije dvojaký život, snaží sa vo vzťahoch nejako kľučkovať a nikto nechápe prečo. Pointa ani neprišla. Celé sa to kryštalizuje ako psychologická dráma, ktorá neobsahuje žiadne dejové zvraty, je to nudné, hoci pár momentov príde takých, že človek už dúfa v nejaký skvelý obrat. Ale nedočká sa a ten záver mi nestačil. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dráma, thriller v žiadnom prípade. Chvíľu, hodnú chvíľu trvá, kým sa do toho dostanete a kým pochopíte, a co go. Neviem ale úplne, či to za to stojí. Z dobre rozbehnutého počinu to skĺzne psycho rozboru jednej ženskej, ktorá si ale všetko spôsobila sama a zrazu nevie, čo a s kým ďalej. Veľmi sa nám to snaží nahovoriť, že ona je obeť a jej okolie jej nepomáha, čo ale nie je pravda. Jasne, Abdul rahman je ultra kokot a hen tá malá tiež nie je úplne v pohode, ale jej stav nezapríčinili, iba čiastočne. Virginie mám rád. Príjemne sa na ňu pozerá. Určite sa to platí vidieť, ale v závere sa dostaví určité sklamanie. A možno nie ... 3 z 5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Příběh zase opačně než jak je známe s touto tématikou.Žena dvou mužů.Vlastně to tak vidím poprvé.Všechny ostatní byly o  životě mužů ve dvou rodinách.Efira je okouzlující žena a vynikající herečka.Vlastně má štěstí na role.Tenhle film ale neměl štěstí na dabing.Jinak režie a kamera vynikající. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zo stránky „one woman show“ takmer nie je čo vytknúť – Virginie Efira s prehľadom stvárňuje dvojitý život ženy, ktorá evidentne zápasí nielen so sebou ale aj so svetom, v ktorom žije. Príbeh a jeho vedenie však nechávajú za sebou mnoho pripomienok. Nehovoriac o konfrontácii Judith s následkami dvojitého života. Predovšetkým z pohľadu blízkych osôb. Keby ten záver bol trochu údernejší, keby bol náznak toho, že sa posunieme niekam ďalej, tak ani minútu neváham k tomu dať aspoň tri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

Reklama