Reklama

Reklama

Alice in Borderland

(seriál)
  • Japonsko Imawa no kuni no Alice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík posedlý hraním videoher se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. (Netflix)

Recenze uživatele swenyx k tomuto seriálu (7)

Episode 1 (2020) (S01E01) 

O tomhle seroši jsem slyšel hlavně díky Squid Game, že prý je lepší a Squid Game ho jen vykrádá, tak zatím po 1. dílu se to teda nedá srovnávat. Squid Game je na úplně jiným levelu, ale nemůžu říct že bych se nebavil, jsem zvědavej co přijde dál. Japonci určitě vymyslí nějaký totální zvrhlosti, jak to tak bývá :D ()

Episode 2 (2020) (S01E02) 

Okay takže 2. hra byla hra na babu, kde jsme zjistili, že i protivníci se účastní hry, takže když nevyhrajou, tak umřou stejně tak jako ostatní. Seznamujeme se i s Alice, která se nejspíše připojí ke skupině Arisa. Scéna s Čótům a tou borkou byla vyloženě cringe :D ()

Episode 3 (2020) (S01E03) 

Čekal jsem popravdě že Arisu na něco přijde, mě jen napadlo že by si dva lidi koukali furt do očí, ale ono by to asi nakonec stejně nechalo vyhrát jen jednoho. Gg no, nečekal jsem že je takhle oddělaj, postavy ke kterejm jsem začal mít už nějakej vztah a najednou jsou mrtví. Well... ()

Episode 4 (2020) (S01E04) 

Zatím nejslabší díl, z 5. super postav nám zbyly jen  2 a nejen to, ale i ta hra byla shit, nechápu kde se tam zničeho nic vzala puma. :/ ()

Episode 5 (2020) (S01E05) 

Co to zase bylo, těm Asiatům se vůbec ty emoce nedají věřit, buď jsou moc hysterický, nebo zas namachrovaný. Borci si legit užívají to, že hrajou hry jen kvůli tomu, aby mohli přežít. ()

Episode 6 (2020) (S01E06) 

Nuda pokračuje ()

Episode 7 (2020) (S01E07) 

Flashbacky postav, které vlastně vůbec neznáme a už vůbec ne jejich minulost, takže who cares, jinak to celkem šlo, aspoň se něco dělo. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama