Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Falko 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze uz aj Wesley Snipes sa tymto filmom dostal tam, kam aj Seagal, Lundgren alebo Van Damme. A to medzi lacne akcne filmy, kde este aj vybuch auta je pouzity pocitacovym ohnom, alebo iny vybuch je tak ziarivy, ze na obrazovke vidim len bielu ziaru a nic ine. Jednoducho aj celkom slusne akcne sceny, su pokazene zlym strihom, ani jediny krat tu nie je pouzity spomaleny zaber, co podla mna dost filmu skodilo. Proste, kde su nahanacky burajucich alebo vyletujucich aut do vzduchu, zelam si aspon kusok zpomaleneho zaberu z dvoch perspektiv. Jedine, co ma tu potesilo boli bitky, ktore Snipes ovlada stale slusne, len skoda, ze ich tam nebolo viac. Ja Wesleymu zelam, aby sa vyhybal lacnym produkciam odohravajucich sa hlavne v Bukuresti a aby mal stastie na kvalitnejsie kinofilmy......20.05.2008 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes se opět, jak už je v posledních letech jeho zvykem, vypravil do Rumunska, aby zde natočil další totální blbost o bývalém agentu CIA, který na vlastní pěst v Bukurešti střílí po darebácích a zabraňuje jednomu magorovi vyhodit svět (Ameriku) do vzduchu, přičemž odhalí zkorumpovaného agenta ve svých řadách. Jediné, co na tomto filmu může potěšit, je především jeho rychlý a dynamický střih, který nenechá diváka až zas tak moc se nudit – střílečky, boje z blízka, výbuchy či automobilové honičky lze spatřit docela často. A také potěší po delší době opět vidět, že Michael „Dempsey“ Brandon se stále udržuje a i po dvaceti letech od onoho seriálu je šik chlapem. ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Crrr, crrr... "Haló?" - "Wesley?" - "Jo." - "Co děláš?" - "Utíkám před IRS." - "Měl bych pro tebe práci, v Rumunsku." - "Fajn, každej dolar dobrej." Smutný konec bývalé hvězdy, která bere každou zakázku. No smutný. Film není zas tak špatný, pokud přijmeme pravidla hry. Béčko. Jede podle přiručky Jak v Rumunsku levně natočit film s bývalou akční hvězdou. Str. 28: "Klišé: použijte všechna." Strana 12: "Obsazení: zapomenutá hvězda detektivního seriálu se vždycky hodí." Str. 67: "Ukaž alespoň jednu bradavku." A tak to jde dál a dál. Přesto se tu a tam najdou pěkné věci a pokud vás zrovna omrzel Antonioni a na VKV se necítíte, jde o docela rozumnou alternativu. A Snipes vypadá v pohodě. I když IRS nakonec neutekl. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem ani nečekal, že to může být tak slušné.. tedy slušné na **. Dobrovolně bych si to podle všeho nepustil, ale vesměs nijaký scénář vynahradí solidní akční scény i pohled na půvabnou Silvii Collocu. Wesleyho Snipese jsem před časem odepsal, tady ale dokazuje, že mu nálepka charismatického bouchače sedí i v pokročilém věku a s pořádnými daňovým trably na krku. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční film. Najdete v něm vše, co od takového akčního filmu čekáte. Najde se zde pár nepřehledných scén a možná i nepřehledných posunů v ději, ale celkově to všechno dává dokonce i smysl a postup děje mi přišel celkem i logický. Slušné akční scény, několik opravdu vtipných momentů, protože Wesley vyprodukuje několik fakt vtipných poznámek, a pěkná paní Cominská. Wesley Snipesovi role vyloženě sedla a na to, že v tom hraje právě on, se na to dá v klidu koukat. Nechybí ani pár celkem povedných zvratů. 60 % ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama